Reimer Bo: Sådan brugte Se og Hør mine dankort-oplysninger

Journalist og TV-vært Reimer Bo Christensen beskylder SE og HØR for at have fået ulovlige oplysninger om hans dankort-oplysninger

Reimer Bo Christensen langer ud efter Se og Hør. Journalisten mener, at han er en af ofrene for de ulovlige kreditkort-oplysninger
Reimer Bo Christensen langer ud efter Se og Hør. Journalisten mener, at han er en af ofrene for de ulovlige kreditkort-oplysninger

Reimer Bo Christensen er ikke i tvivl. Ifølge den 63-årige journalist var han for tre år siden offer for Se og Hørs ulovlige brug af kreditkort-oplysninger, det skriver han på Facebook.

Ifølge den tidligere nyhedsvært på TV-Avisen sendte han blomster til en kendt kvinde. Efterfølgende blev han angiveligt ringet op af Se og Hør, der vidste alt om blomsterne til den unavngivne kendte kvinde.

- Pludselig faldt et par brikker på plads. For tre år siden ringede Se og Hør med oplysninger om, at jeg havde sendt blomster til en kendt kvinde.

- Blomsterne var betalt med mit dankort på nettet. Se og Hør mødte op hos kvinden, som helt sandfærdigt sagde, at hun ikke kendte noget til mig, skriver Reimer Bo Christensen på Facebook

Ifølge Reimer Bo Christensen var blomsterne nemlig sendt som en tjeneste for en kammerat, og derfor kendte kvinden intet til den tidligere nyhedsvært. Som følge deraf valgte Se og Hør at droppe historien.

I første omgang troede Reimer Bo Christensen, at lækagen var i Interflora, men nu er det angiveligt gået op for ham, hvor det oplysninger stammer fra. Derfor får Interflora også et 'undskyld' med på vejen.

Reimer Bo Chirstensen langer også ud efter Ekstra Bladet. Ifølge den tidligere TV-vært ringede en journalist fra Ekstra Bladet med samme oplysninger en uge senere, og det får ham til at stille følgende spørgsmål.

- Havde den kvindelige redaktionschef på Ekstra Bladet, som lige var kommet fra et job på Se og Hør, taget en god forbindelse med sig?

Den omtalte redaktionschef blev dog først ansat på Ekstra Bladet for et år siden, mens Reimer Bo Christensen købte sine blomster for en ven for tre år siden.

Reimer Bo Christensen har nu fjernet sine beskyldninger mod Ekstra Bladets redaktionschef, men det fremgår stadig af redigeringshistoriken på Facebook.

Nu skriver han blot følgende.

- Hvor havde de disse for såvidt korrekte men diskrete oplysninger fra? Det ville bladets reporter ikke oplyse om, skriver Reimer Bo Christensen

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Reimer Bo Christensen, men han har ikke vendt tilbage på vores henvendelse endnu.