Supermarkedskæde boykotter Se og Hør

Dagligvaregiganten Lidl sætter deres annoncesamarbejde med Se og Hør på pause

Lidl har valgt at droppe deres annoncer på Se og Hørs hjemmeside. (Foto: Joachim Adrian)
Lidl har valgt at droppe deres annoncer på Se og Hørs hjemmeside. (Foto: Joachim Adrian)

Har du kendskab til andre butikker, der har boykottet Se og Hør, så hører vi gerne fra dig. Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

I løbet af den sidste uge er afsløringerne om ugebladet Se og Hørs ulovlige arbejdsmetoder væltet frem. Der sker efter, at Ken B. Rasmussen, der er tidligere journalist på bladet, har udgivet romanen 'Livet, det forbandede'.

I flere år har Danmarks største sladderblad ulovligt fået en medarbejder i Nets til at overvåge kendte og kongeliges kreditoplysninger - til gengæld har tys-tys-kilden, som han blev kaldt blandt en række af Se og Hørs medarbejdere og chefer - fået 10.000 kroner stukket i hånden hver måned.

Casper Christensen er blandt de seks danske kendisser, der har meldt Aller Media til politiet. (Foto: Polfoto) 112 Kendisser politianmelder Aller Media

Nu tager en af Se og Hørs mange annoncører konsekvensen af bladets lyssky metoder.

Det fortæller Rikke Brandes, der er kommunikationschef i dagligvarekæden Lidl.

Lidl har dog ikke selv lavet annonceaftalen direkte med Se og Hør, da deres onlineannoncering købes ind via RBT, der sørger for at smide annoncen ud på de websider, som rammer den målgruppe, Lidl har efterpurgt.

Michael Juul Eriksen er nu hyret af manden, der beskyldes for at have udleveret følsomme oplysninger til Se&Hør.Foto: Jesper Mortensen) 112 Se og Hør-skandalen: Mistænkt IT-mand hyrer stjerneadvokat112 Journalister: Aller-chef må have kendt til tys-tys-kilde

Alligevel har supermarkedsgiganten nu sørget for, at deres annoncer ikke havner på ugebladets hjemmeside.

- Vi køber ind, så vi rammer vores målgruppe, og køber altså ikke direkte ind på de enkelte onlinemedier - altså heller ikke direkte på Se og Hør.

- Vi har dog til en vis udstrækning mulighed for at fravælge et bestemt site, og vi har pt. valgt at sætte visninger hos Se og Hør på pause, siger Rikke Brandes til Ekstra Bladet.

Tidligere medarbejder på Se og Hør fortæller, at man kendte til sorte penge på flere blade i Aller-koncernen. (Polfoto) 112 Eks-sekretær: Kun chefredaktøren kan godkende så høj udbetaling

Hvis andre annoncører vælger af gå samme vej som Lidl, står sladderbladet til at miste flere tusinde annoncekroner hver uge.