Ni anholdte efter skud med splatterpistol

Nordsjællands Politi trak mandag eftermiddag pistoler mod en ejendom i Espergærde, fordi de ville have flere mistænkte ud af ejendommen

Politiet i Nordsjælland trak mandag eftermiddag pistoler mod en ejendom i Espergærde efter mistanke om, at en eller flere mistænkte havde affyret skud mod en personbil.

- Det er oppe ved Ny Strandvej. Der har vi fulgt et køretøj, hvor vedkommende er mistænkt for at være involveret i noget skyderi, siger vagthavende ved Nordsjællands Politi.

Det viste sig, efter at politiet havde talt med en af borgerne i området og foretaget yderligere efterforskning, at det drejede sig om skud med en såkaldt splatter-pistol efter en helt tilfældig personbil.

Episoden førte til, at politiet på stedet lavede en 'indramning' i den ejendom, hvor de involverede befandt sig, da politiet ville have de mistænkte til at komme ud stille og roligt, fortæller vagthavende.

Efterfølgende har politiet anholdt ni personer, og de skal nu have fundet ud af, hvem det var der skød mod personbilen med splatterpistolen.