Sålaftryk i hovedet på Satudarah-rocker efter overfald

En rocker fra Satudarah havde et sålaftryk i hovedbunden efter et overfald i Københavns Lufthavn. Tre LTF-bandefolk sigtes

Politiet sigter tre LTF-folk og eftersøger en fjerde efter opgøret i lufthavnen den 26. april. (Foto: Local Eyes)
Politiet sigter tre LTF-folk og eftersøger en fjerde efter opgøret i lufthavnen den 26. april. (Foto: Local Eyes)

En nøje analyse af videovervågningen fra ankomsthallen i Københavns Lufthavn i Kastrup afslørede, at et masseslagsmål den 26. april mellem bandefolk fra LTF og rockere fra den nye klub Satudarah var voldsommere end først antaget.

En Satudarah-rocker blev overfaldet med slag og spark af fire LFT-figurer. Han pådrog sig en flænge i hovedet og et tydeligt sålaftryk i hovedbunden fra et spark eller tramp.

Se mere video på localeyes.dk

I morges anholdt politiet tre LTF-bandefolk, der sigtes for grov vold efter straffelovens § 245. De blev her til aften alle varetægtsfængslet i 20 dage. Ingen kærede.

Politiet har også identificeret den fjerde voldsmand, og han er efterlyst.

- Det var helt tilfældigt, at de to grupper mødtes i lufthavnen, fordi begge parter skulle hente venner, der kom med det samme fly fra Pakistan, siger vicepolitiinspektør Lau Thygesen, afdelingen for Organiseret Kriminalitet.

LTF-folkene og Satudarah begyndte at chikanere hinanden ved 7-Eleven i ankomsthallen og begge parter 'spillede op', mener politiet. Pludseligt eksploderede det i et masseslagsmål mellem 20-30 personer.

Se også: Bandefolk sigtes for overfald i lufthavnen

- Vi har i efterforskningen støttet os til videoovervågningen. Vi mener, der var fire mand om overfaldet, siger Lau Thygesen. Han vil ikke udelukke, at der kan komme sigtelser mod andre også, men episoden med Satudarah-rockeren var den groveste.

Han opfordrer den fjerde mand til at melde sig selv.

I grundlovsforhøret nægtede de tre mænd på 20, 21 og 25 år at udtale sig.

- Den ene siger dog, at han deltog i overfaldet, men afviser, at der var tale om grov vold efter paragraf 245. Han mener, at der var tale om vold efter paragraf 244, siger anklager Katrine Krejbjerg til Ritzau.

1 af 2 
2 af 2 Politiet sigter tre LTF-folk og eftersøger en fjerde efter opgøret i lufthavnen den 26. april. (Foto: Local Eyes)