Røver slipper af sted med pengebundt fra Superbrugs

SuperBrugsen på Kochsgade i Odense er søndag eftermiddag blevet udsat for røveri. En ung mand truer med pistol

Politiet i Odense leder efter en ung mand, der sidst på eftermiddagen truede sig til penge fra kassen i SuperBrugsen på Kochsgade 120 i det centrale Odense.

Manden fik udleveret et bundt pengesedler fra kassen, som han forsvandt med efter røveriet, oplyser vagtchef Kim Munksgaard, Fyns Politi.

Politiet har fundet noget af det tøj, som røveren havde på, og det vil nu blive undersøgt for dna. Desuden har politiet både et signalement af manden og billeder af ham fra et overvågningskamera.

Røveriet fandt sted kort før klokken 16, da manden kom ind i supermarkedet og truede personalet med en pistol. Han fik udleveret et bundt pengesedler og løb ud af forretningen.

- Beløbet er ikke gjort op, men det var en god håndfuld, siger vagtchefen.

På vejen Irisvej i nærheden har politiet fundet pistolen, der har vist sig at være en såkaldt paint ball-pistol. Desuden er der fundet en sort jakke og et bandana-tørklæde med dødningehoveder, som røveren bar for ansigtet.

Røveren beskrives som en dansk mand på omkring 20 år. Han er 180-185 centimeter høj.

Ud over det tøj, som han smed fra sig under flugten, var han iført grønne armybukser med camouflagemønster og hængerøv, en sort hættetrøje med hætten trukket op og brune sko.