27-årig kvinde i centrum af skuddrama med to dræbte

Blodigt skyderi mod tæskehold, der opsøgte kvindens 29-årig eks-kæreste

Den 27-årige kvinde KM er i øjeblikket kæreste med CR (øverst tv). Han og de to øvrige bodybuildere opsøgte i søndags KMs eks-kæreste MP, der dog svarede igen med fatale pistolskud, som dræbte 24-årige Niels Paulsen (i midten). Nederst RJ. (Foto: Facebook)
Den 27-årige kvinde KM er i øjeblikket kæreste med CR (øverst tv). Han og de to øvrige bodybuildere opsøgte i søndags KMs eks-kæreste MP, der dog svarede igen med fatale pistolskud, som dræbte 24-årige Niels Paulsen (i midten). Nederst RJ. (Foto: Facebook)

En 27-årig kvinde fra Holsted ved Vejen kan vise sig at spille en central rolle i søndagens blodige jalousidrama ved Vojens, hvor to yngre mænd blev dræbt af skud med en cal. 22 konkurrencepistol i landsbyen Bæk. Mændene blev begge overført til traumecentret på Odense Universitetshospital og døde med nogle timers mellemrum af skudlæsioner i hjernen.

I følge Ekstra Bladets oplysninger dannede kvindens nuværende kæreste og en ven et tæskehold, som søndag eftermiddag opsøgte kvindens 29-årige eks-kæreste MP på hans bopæl i Brørup for at true ham til at holde sig væk.

Men aktionen slog fejl, og i stedet fik den 29-årige fat i en pistol, hvorefter han opsøgte trioen på den enes bopæl i Bæk. Her jagtede han de tre muskuløse mænd tværs over en mark og ind på en landejendom, hvor den 24-årige Niels Paulsen, Kolding, blev skudt i hovedet. Den 27-årige RJ blev ramt af et strejfskud, hvor i mod kvindens nuværende kæreste, CR, nåede at flygte.

Den 24-årige Niels Paulsen var ifølge hans søster, Ditte Paulsen, helt tilfældigt taget ud til den 27-årige RJ i Bæk, da gerningsmanden MP kom til stedet.

- Niels var i hvert ikke en del af et tæskehold. Han var taget ud til R. for at være sammen med sine venner, da det skete, fortæller Ditte Paulsen til Ekstra Bladet.

Se også: Jaloux pistolmand skød sig i eks-kærestes haveSe også: Nabo til skyderi: - Pistolmand jagtede sine ofreSe også: Gerningsmand og offer er døde

Straks efter stak MP af fra gerningsstedet i bil og kørte 40 kilometer til Holsted. Ved 20-tiden søndag aften opsøgte pistolmanden sin forhenværende kæreste, KM, der befandt sig hos sine forældre i Holsted. Her skød MP sig i hovedet i haven bag huset.

Nu vil politiet have klarlagt både kvindens og de to overlevende mænds roller i det blodige drama. Allerede om mandagen betegnede politiet episoden som et jalousidrama.

- Jeg kan ikke gå i detaljer med efterforskningen, men det er da klart, at vi skal have fuldstændig rede på, hvad der gik forud for skyderiet. Og hvilken rollefordeling blandt de involverede, der er tale om, siger efterforskningschef Bent Thuesen, Syd- og Sønderjyllands politi.

- Vi har fået et tip om, at KM har bestilt de tre mænd til at aflægge sin tidligere kæreste et besøg for at få ham til at holde op med at opsøge hende. Kan du bekræfte den oplysning?

- Det kan jeg ikke udtale mig om. Vi efterforsker alle relevante elementer i sagen, siger Bent Thuesen.

1 af 2 Skyderiet skete på denne nedlagte landejendom ved Bæk, hvor den 24-årige Niels Paulsen blev dødeligt såret og i mandags blev erklæret hjernedød på Odense Universitetshospital. Gerningsmanden MP døde senere samme dag. (Foto: Claus Bonnerup)
2 af 2 Den 27-årige kvinde KM er i øjeblikket kæreste med CR (øverst tv). Han og de to øvrige bodybuildere opsøgte i søndags KMs eks-kæreste MP, der dog svarede igen med fatale pistolskud, som dræbte 24-årige Niels Paulsen (i midten). Nederst RJ. (Foto: Facebook)