Mor til tre blev kvalt

Den 31-årige mor til tre, der lørdag blev fundet død i en lejlighed i Randers, blev dræbt ved kvælning

Den 31-årige mor til tre børn, Anette Kristine Lykke Laursen, som politiet fandt i en lejlighed i Randers lørdag eftermiddag er blevet kvalt. (Privatfoto)
Den 31-årige mor til tre børn, Anette Kristine Lykke Laursen, som politiet fandt i en lejlighed i Randers lørdag eftermiddag er blevet kvalt. (Privatfoto)

Hjælp os: Kender du Anette Kristine Lykke Laursen eller den anholdte? Send en mail på 1224@eb.dk eller en sms til 1224 (alm. takst).

Den 31-årige mor til tre børn, som politiet fandt i en lejlighed i Randers lørdag eftermiddag er blevet kvalt.

Se mere video localeyes.dk

Det fremgik af grundlovsforhøret søndag formiddag ved retten i Randers.

Her blev det også oplyst, at den dræbte er identisk med Anette Kristine Lykke Laursen.

Se også: 31-årig myrdet var mor til tre børn

En 40-årig mand er blevet anholdt for drabet. Han blev kun fremstillet i grundlovsforhøret i såkaldt absentia, da han er indlagt på hospitalet.

Manden er angiveligt blevet opereret, men anklageren gik i retten ikke i detaljer med, hvorfor den anholdte er indlagt. Heller ikke politiet vil sige, hvorfor manden ligger på hospitalet.

Der er andre tågede omstændigheder ved drabet.

For eksempel sagde anklageren i retten, da han oplæste sigtelsen, at drabet på kvinden var sket i tidsrummet mellem torsdag klokken cirka 15 og lørdag eftermiddag. Det kan betyde, at Anette Kristine Lykke Laursen kan have ligget død i flere dage i den lejlighed, som tilhører den nu anholdte mand. Eller hun kan have opholdt sig i lejligheden hos ham i noget tid, før mordet skete.

Af hensyn til efterforskningen og fordi politiet skal i gang med at afhøre mange vidner, valgte retten at lukke dørene for offentligheden efter, at anklageren havde oplyst sigtelsen.

Men ifølge Ekstra Bladets oplysninger skulle den dræbte kvinde være blevet chikaneret gennem længere tid af en ekskæreste. Det skriver venner og bekendte flere steder på Facebook - og til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet har været i kontakt med flere personer, der er meget chokeret over drabet og ikke vil træde frem foreløbigt, men som bekræfter, at der har været store problemer med en ekskæreste. Om den ekskæreste er identisk med den nu 40-årige kan ikke bekræftes.

Ekstra Bladet har talt med en af den dræbtes veninder:

- Hun gjorde rigtig meget for andre mennesker. Hun var omsorgsfuld og et utroligt smukt menneske, kærlig, og en rigtig god mor lyder det fra veninden, der ikke ønsker at stå frem med navn.

Sent lørdag eftermiddag fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en borger, fordi vedkommende ikke kunne få fat på en bekendt. Det fik politiet til at rykke ud til den adresse i Søren Møllers Gade i Randers, hvor liget af den 31-årige kvinde blev fundet I lejligheden var også den nu anholdte.

Den sigtede er indlagt på Randers Sygehus. Han er nu varetægtsfængslet i 4 uger.

Ekstra Bladet følger sagen ....

1 af 2 Politiet fandt liget af den 31-årige kvinde i en lejlighed i Randers lørdag eftermiddag. (Foto: Ekstra Bladet)
2 af 2 Den 31-årige mor til tre børn, Anette Kristine Lykke Laursen, som politiet fandt i en lejlighed i Randers lørdag eftermiddag er blevet kvalt. (Privatfoto)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere