Se billederne: Dansk ægtepar totalsmadrer campingvogn

Ægtepar fik totalsmadret deres campingvogn mod en undersøisk tunnelvæg i Norge. Ægteparret slap med overfladiske skrammer

Foto: Vågen Brannvesen/Roy Charlsen)
Foto: Vågen Brannvesen/Roy Charlsen)

Et dansk ægtepar føler sig nok temmelig heldige lige nu.

For ifølge den norske avis VG, torpederede de en tunnelvæg med deres campingvogn i Sløverfjordtunnelen i Nordnorge. Kvinden slap dog med overfladiske skrammer, mens manden kom fuldstændig uskadt ud efter ulykken, hvor deres køretøj var det eneste, der var involveret.

Og det skal de være glade for. Ifølge det lokale beredskab kunne det nemlig være gået helt galt for det danske ægtepar.

- Den er helt smadret. En campingvogn er jo nærmest bare pindebrænde. Når det banker ind i en tunnelvæg, er der ikke meget til at holde den sammen, siger chef for brandvæsenet i Vågen kommune, Roy Charlsen til avisen.

Se også: Dramatisk video: Fly styrter ned under opvisning

Kvinden fik lettere skader, mens manden slap fuldstændig uskadt. Beredskabschefen kan ikke udtale sig om det konkrete uheld, men fortæller, at han har oplevet flere uheld i tunnelen.

Bilen blev totalt smadret. Men manden overlevede og er udenfor livsfare. (Foto: Per Rasmussen). 112 - 2. jun. 2014 - kl. 05:14 Mirakel: Overlever sammenstød med træ og flere kolbøtter

- I de fleste tilfælde sker der uheld, fordi folk kører for stærkt, og derfor kan campingvognen være begyndt at slingre og hamret ind i væggen, fortæller Roy Charlsen.

Sløverfjordtunnelen er 3,3 kilometer lang og blev indviet i 1997.

1 af 3 Dansk ægtepar slap heldigt for en ulykke i Nordnorge. Det gjorde deres campingvogn til gengæld ikke (Foto: Vågen Brannvesen/Roy Charlsen)
2 af 3 Foto: Vågen Brannvesen/Roy Charlsen)
3 af 3 Foto: Vågen Brannvesen/Roy Charlsen)