12-årige piger ville dræbe veninde: Stak hende 19 gange

De to amerikanske piger risikerer nu hver 60 års fængsel for de bestialske overfald

Det blodige overfald fandt sted i dette område i Waukesha iUSA. (Foto: Google Maps)
Det blodige overfald fandt sted i dette område i Waukesha iUSA. (Foto: Google Maps)

To tolv-årige piger fra USA er blevet anklaget for med koldt blod at ville dræbe en jævnaldrende pige med en kniv.

Pigerne stak deres veninde 19 gange efter at have lokket hende ind i en skov nær Wilwaukee i den amerikanske delstat Wiscounsin, skriver flere amerikanske medier.

Pigerne har erkendt over for politiet, at de planlagde drabet i flere måneder. Den 12-årige overlevede dog de mange knivstik og fik slæbt sig ud af skoven, hvor hun blev fundet af en cyklist.

Mirakel hun lever
Lægerne på det hospital, hvor pigen blev bragt ind, betegner det som et mirakel, at hun overlevede de mange knivstik på arme, ben og overkrop. Flere af stikkene ramte vitale organer.

Begge de sigtede piger bliver behandlet som voksne og de risikerer hver op til 60 års fængsel.

De tre piger gik på den samme skole. De sov sammen aftenen før drabsforsøget i skoven. Der er angiveligt ikke noget reelt motiv. Men politichef Russell Jack har oplyst, at de to sigtede piger var fascinerede af en fiktiv person på nettet, der skrev om død og grusomheder.

Følte ingen skyld
- Det er mærkeligt, men jeg har slet ikke følt nogen skyld, har den ene af pigerne fortalt politiet. Den anden pige har under afhøringerne sagt: - Den dårlige side af mig ønskede at hun skulle dø. Den anden side ønskede, at hun skulle leve.