27-årig nægter drab: Så brutalt døde Nikolaj

Nikolaj blev udsat for vold mod hovedet og fik halsen skåret over, fremgår det af sigtelsen. 27-årig er blevet varetægtsfængslet

Ved du noget? Tip os på mail til 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

En 27-årig mand nægter at have slået sin kammerat, den 28-årige Nikolaj Dyrner, ihjel i sin lejlighed på Lyngby Hovedgade. Det er kommet frem i grundlovsforhører i Retten i Lyngby, hvor dommeren netop har valgt at varetægtsfængsle den 27-årige i fire uger.

Ifølge sigtelsen døde den 28-årige familiefar, efter han var blevet udsat for vold mod issen og fik halsen skåret op.

Se også: Nikolajs venner amok i retten: 'Vi slår dig ihjel'

Den drabssigtede nægtede sig skyldig foran Nikolajs familie og så meget berørt ud, fortæller Ekstra Bladets journalist i retten. Flere græd, da detaljerne omkring drabet blev læst op.

En del af Nikolajs venner, som gik amok og truede den drabstiltalte forud for grundlovsforhøret, stod udenfor og var grædefærdige. Uden for retssalen råbte de Nikolajs navn, og at det ikke gav mening, at den unge familiefar skulle dø.

Se også: Nikolajs kæreste: Jeg kan slet ikke tro det

Den 27-årige blev anholdt klokken 21.22 tirsdag aften, fordi politiet efter et tip fandt liget af Nikolaj Dyrner på hans altan. Der har han angiveligt ligget siden 9. januar, hvor han var på besøg hos sin kammerat for at tale om arbejde.

Her var det på tale, at kammeraten, der nu er sigtet for drab, skulle tilbage og arbejde i Dyrners tømrervirksomhed, fortæller venner til Ekstra Bladet.

Se også: Underbo overhørte muligvis drab på Nikolaj

Efter sigtelsen var blevet læst op, begærede anklageren dørene lukkede af hensyn til efterforskningen, og resten af grundlovsforhøret foregik for lukkede døre.

Vennerne fortsatte derefter tilbage til opgangen på Lyngby Hovedgade, hvor Nikolaj Dyrner blev fundet dræbt, for at tænde lys for deres dræbte kammerat.

Politiet fulgte med for at sikre, at de stærke berørte og rasende venner ikke gør noget irrationelt.

Se også: Vennerne i sorg: Nikolaj var en fantastisk ven

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen