Lærerinde fængslet: Gav 15-årig blowjob i klasselokalet

Den 24-årige matematiklærer dyrkede sex med eleven mens resten af skolens elever og ansatte var til stormøde

Den 24-årige lærerinde er sigtet for voldtægt af flere elever. (Foto:AP)
Den 24-årige lærerinde er sigtet for voldtægt af flere elever. (Foto:AP)

Endnu en amerikansk lærerinde er røget bag tremmer efter at hun angiveligt har dyrket sex med mindst tre drenge på den skole, hvor hun er ansat.

Ifølge sigtelserne har den 24-årige matematiklærer, Meredith Powell, blandt andet givet en 15-årig elev et blowjob i klasselokalet på Lincoln High School i Tacoma, Washington. Det skulle være sket i januar, mens alle skolens elever og ansatte var samlet til stormøde.Det er åbenbart gået lystigt for sig i matematik-lokalet på Lincoln High School i Tacoma i USA. Nu er den 24-årige matematik-lærer sigtet for blandt andet at have givet en 15-årig et blowjob. (Foto:Google Map)
Det er åbenbart gået lystigt for sig i matematik-lokalet på Lincoln High School i Tacoma i USA. Nu er den 24-årige matematik-lærer sigtet for blandt andet at have givet en 15-årig et blowjob. (Foto:Google Map)


Kvinden været ansat på skolen i et års tid. Og det har tilsyneladende ikke gået stille for sig. Også to andre elever har hver for sig dyrket sex med deres lærer.

Nøgenfotos fra badekar
Kvinden er endvidere sigtet for at have sendt frække SMS beskeder til en af drengene med nøgenbilleder af sig selv, hvor hun befinder sig i et badekar.

Ifølge de lokale medier var det et anonymt tip, som førte til anholdelsen af kvinden. Hun nægter sig skyldig i voldtægtssigtelserne. Politiet efterforsker med stor ildhu sagen og vil ikke udelukke, at endnu flere sager dukker op.

Medierne rapporterer også, at de tre drenge er både forbavsede og forvirrede over, at deres lærer er blevet anholdt og buret inde med de alvorlige voldtægtssigtelser svævende over sig. De har tilsyneladende ikke oplevet de seksuelle eskapader med læreren som overgreb og som en forbrydelse.

Undskyldte fræk SMS
En af drengene er 17 år. Hans kæreste så den frække SMS tekst på mobiltelefonen. Det fik angiveligt læreren til at skrive til kæresten og undskylde sin opførsel.

Retssagen mod Meredith Powell forventes at begynde den 24. april.

Anholdelsen af den 24-årige lærer er kun en af mange. I de seneste år har politiet i USA anholdt en hel stribe kvindelige lærere, som har forgrebet sig seksuelt på eleverne.

Se en kavalkade af lærerne