18-årig i livsfare: Faldt fra 3. sal

Teenager er kommet slemt til skade efter et fald fra tredje sal fredag aften. En kammerat prøvede forgæves at redde ham

Ulykken skete på Sønder Boulevard. (Foto: Bing Maps)
Ulykken skete på Sønder Boulevard. (Foto: Bing Maps)

Ved du noget? Send os en mail på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

En 18-årig mand er i livsfare, efter han fredag aften faldt ud fra et vindue på 3. sal. Fyns Politi fik en anmeldelse klokken 22.53, hvor en ambulancelæge beder politiet om at komme ud til en adresse på Sønder Boulevard i Odense, hvor ulykken skete.

- Der er nogle unge mennesker oppe på tredje sal, der er samlet til en forfest inden de skal i byen. Og de sidder og hygger sig, og får lidt at drikke. Det er stille og roligt, og der var ikke nogen uoverensstemmelse af nogen art, flinke unge mennesker, siger vagtchef Hans Frederiksen, Fyns Politi.

På et tidspunkt går den 18-årige, der bor i lejligheden ud i køkkenet, og kort tid efter går en af kammeraterne derud.

- Der ser han, at den 18-årige hænger ud af køkkenvinduet, lige som med armene over kors i vindueskarmen. I en eller anden kådhed har han været ude at kravle på et eller andet, vi har selvfølgelig ikke kunnet afhøre ham. Kammeraten går så hen og får fat i armen på ham og forsøger at holde ham, men han kan ikke, han er for tung, siger Hans Frederiksen.

Derefter falder den 18-årige ned.

- Det er på bagsiden af bygningen, og der er en kælderskakt med et jerngelænder, og det rammer han på vej ned også, og ned i asfalten eller cementen, siger Hans Frederiksen.

Den unge mand er bevidstløs, og hans tilstand betegnes som kritisk.