18-årig faldt ned fra 3. sal: Nu er han død

En 18-årig mand faldt fredag aften ud fra et vindue på 3. sal på Sønder Boulevard i Odense - nu er han død

En 18-årig mand er nu afgået ved døden efter han faldt ned fra tredje sal i denne ejendom på Sønder Boulevard i Odense fredag aften. (Foto: Jens Wognsen)
En 18-årig mand er nu afgået ved døden efter han faldt ned fra tredje sal i denne ejendom på Sønder Boulevard i Odense fredag aften. (Foto: Jens Wognsen)

Hjælp os: Ved du noget? Send os en mail på 1224@eb.dk eller sms 1224 (alm. takst)

En kammerat prøvede forgæves at redde sin 18-årige ven ved at holde fast i hans arm, da han fredag aften pludselig blev fundet ude i køkkenet, hængende ud af vinduet, mens han klamrede sig til vindueskarmen i sin lejlighed på tredje sal, hvor en gruppe unge mennesker var samlet til en forfest. Det skete på Sønder Boulevard i Odense.

Men da den 18-årige var for tung, måtte kammeraten slippe taget i vennen, der faldt ned fra tredje sal.

Nu bekræfter Fyns Politi over for Ekstra Bladet, at den 18-årige mand er død.

- Vi har lige haft fat i sygehuset, og vi kan bekræfte, at han er død i nat. Han er død af sine kvæstelser, og nu overtager politiet, og så skal der formentlig være ligsyn på mandag, siger vagtchef Hans Frederiksen, Fyns Politi.

Han tilføjer, at intet tyder på, at der ligger en forbrydelse bag.

Politiet fik anmeldelsen klokken 22.53, hvor en ambulancelæge bad politiet om at komme ud til adressen på Sønder Boulevard i Odense, hvor ulykken skete.

- Der er nogle unge mennesker oppe på tredje sal, der er samlet til en forfest inden de skal i byen. Og de sidder og hygger sig, og får lidt at drikke. Det er stille og roligt, og der var ikke nogen uoverensstemmelse af nogen art, flinke unge mennesker, siger Hans Frederiksen.

På et tidspunkt går den 18-årige ud i køkkenet, og kort tid efter går en af kammeraterne derud.

- Der ser han, at den 18-årige hænger ud af køkkenvinduet, lige som med armene over kors i vindueskarmen. I en eller anden kådhed har han været ude at kravle på et eller andet. Kammeraten går så hen og får fat i armen på ham og forsøger at holde ham, men han kan ikke, han er for tung, siger Hans Frederiksen.

Derefter falder den 18-årige ned.

- Det er på bagsiden af bygningen, og der er en kælderskakt med et jerngelænder, og det rammer han på vej ned også, og ned i asfalten eller cementen, siger Hans Frederiksen.

1 af 4 Den unge mand faldt ud fra køkkenvinduet på tredje sal. Hans kammerat prøvede forgæves at redde ham. (Foto: Jens Wognsen)
2 af 4 Den unge mand på 18 år ramte jerngelænderet, da han faldt ned fra køkkenvinduet på Sønder Boulevard i Odense. (Foto: Jens Wognsen)
3 af 4 En 18-årig mand faldt fredag aften ud fra et vindue på 3. sal på Sønder Boulevard i Odense - nu er han død (Foto: Googlemaps)
4 af 4 En 18-årig mand er nu afgået ved døden efter han faldt ned fra tredje sal i denne ejendom på Sønder Boulevard i Odense fredag aften. (Foto: Jens Wognsen)