Familietragedie: Flere vidner så bilen på gerningsstedet

10-15 vidner har meldt sig efter politiets efterlysninger - nogle placerer varevogn på gerningsstedet allerede få timer efter, den 41-årige kvinde forlod sit hjem i Klemensker efter et skænderi.

(Foto: Tariq Mikkel Khan)
(Foto: Tariq Mikkel Khan)

Meget tyder på, at en 41-årig kvinde er kørt mere eller mindre direkte til Rø Plantage, hvor hun endte med at tage sit eget og datteren Frejas liv med en dødelig cocktail af receptpligtig medicin.

I hvert fald er den hvide varevogn, hun og datteren blev fundet døde i, ifølge vidner spottet ved Rø Plantage allerede omkring klokken 13.30 - blot to timer efter kvinden forlod sit hjem i Klemensker på Bornholm efter et skænderi med sin 44-årige samlever.

Se også: Familietragedie på Bornholm: Morens kolleger dybt berørteSe også: Sådan døde lille Freja

- 10-15 vidner har meldt sig i forbindelse med vores efterlysning af bilen, men der er ikke noget, der stikker ud. Vidnerne beskriver primært, at de har set bilen i nærområdet - og så har vi talt med folk, der har set den hvide varevogn ved Rø Plantage omkring klokken 13.30, siger vicepolitikommissær Henrik Schou fra Bornholms Politi.

Politiet arbejder ud fra teorien om, at kvinden ikke har forladt stedet igen derefter - bilen har altså efter alt at dømme holdt på gerningsstedet mindst 19 timer, før kvinden og datteren blev fundet døde af den 44-årige samlever klokken ni søndag morgen.

Her blev den 41-årige mor fundet med sin kun 14 måneder gamle datter. (Foto: Tariq Mikkel Khan) 112 Derfor dræber mødre deres børn

I mellemtiden har den 44-årige samlever desperat søgt efter sin forsvundne familie. Lørdag aften var han i kontakt med politiet flere gange, ligesom han gik rundt til naboer for at låne en bil, så han selv kunne starte en eftersøgning.

Det lykkedes dog ikke - og først, da han kontaktede politiet søndag morgen og blev foreslået at lede på et sted, familien havde særlig kært, fandt han frem til sin kæreste og 14 måneder gamle datter.

På det tidspunkt var det dog for sent.

Se også: Fandt kone og datter død på familiens yndlingsstedSe også: Familietragedie: Her er farens desperate timer

Det er endnu ikke slået fast, hvad tid mor og datter mistede livet. Det vil den endelige obduktionserklæring, som forventes klar i løbet af en uge eller to, formentlig kunne være med til at klarlægge.

I første omgang har politiet meldt ud, at der formentlig er tale om en overdosis receptpligtig medicin, som var udskrevet til kvinden og hendes 44-årige samlever. Politiet vil ikke udtale sig om, hvilken type medicin der er tale om.

Ved obduktionen blev der fundet adskillige pillerester i maveindholdet på både mor og datter - og det stemmer fint overens med, at politiet i bilen fandt store mængder tom medicinemballage.

Få overblikket over mor og datters sidste timer her: