Fængslet: Fuld spøgelsesbilist med datter i bilen

49-årig mand er varetægtsfængslet for at køre fuld i modsatte vejbane med slukkede lygter, høj fart og datter i bilen

Arkivfoto: Lasse Kofod
Arkivfoto: Lasse Kofod

Den berusede spøgelsesbilist i Nordjylland, der kørte med sin datter på forsædet, er i et grundlovsforhør søndag ved Retten i Aalborg blevet varetægtsfængslet i fire uger, oplyser Nordjyllands Politi på Twitter.

Den 49-årige mand fra københavnsområdet skabte panik natten til søndag, da han kørte i den forkerte retning på motorvejen og først blev stoppet efter at have ramt to andre køretøjer.

Manden havde en promille på 1,43, men det er uvist om varetægtsfængslingen er kæret.

- Han havde sin femårige datter siddende ved siden af sig på forsædet. Hun er heldigvis ikke kommet noget til, sagde Poul Badsberg, vagtchef ved Nordjyllands Politi, tidligere.

LÆS OGSÅ: Fuld spøgelsesbilist med datter i bilen

Politiet fik en anmeldelse om en trafikulykke cirka halvanden kilometer nord for Limfjordstunnelen klokken 3.

- Tre biler var involveret. Den første, en varevogn, blev strejfet af spøgelsesbilistens bil, som derefter kørte ind i endnu en bil, der også forsøgte at undvige. Det sammenstød var så voldsomt, at det ene hjul blev revet af spøgelsesbilistens bil, fortalte vagtchefen.

Politiet mener, at bilisten har deltaget i en sammenkomst i nærheden af Hirtshals, før han satte sig ind bag rattet.

- Han kørte med slukkede lygter, og bilen stoppede først 200 meter efter det andet sammenstød. Det tyder på, at han har kørt med en meget høj hastighed, sagde vagtchefen.

Under afhøringen af spritbilisten har han kun fortalt, at politiet nu 'har ødelagt det hele'.

- Nu får han lige lov til at hvile ud i detentionen. Hvad han mener med, at vi har ødelagt noget, ved jeg ikke. Men det er i hvert fald heldigt og et guds under, at ingen er kommet til skade, lød det fra Poul Badsberg her til morgen.

Den fem-årige datter sad i flere timer på politigården, hvor hun så tegnefilm med en repræsentant for de sociale myndigheder, indtil hun blev hentet af familie.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere