Kvinde stoppede voldtægt: Bed i finger

Politiet kræver en 22-årig mand varetægtsfængslet for et voldtægtsforsøg fredag aften i Taastrup. Han er tidligere sigtet i tilsvarende sag

En 37-årig kvinde satte sig så meget til modværge, da en gerningsmand skubbede hende af cyklen og forsøgte at voldtage hende i en busk fredag aften på Taastrup hovedgade.

Manden måtte opgive af flere omgange, og blev til sidst anholdt. Københavns Vestegns Politi kræver lørdag en 22-årig mand varetægtsfængslet for voldtægtsforsøget.

- Han truer hende med en skruetrækker og giver hende også nogle slag i hovedet, men hun sætter sig kraftigt til modværge, siger vagtchef Leif Bonde til Ritzau.

Voldtægtsforsøget skete klokken 21.27 fredag, men ifølge politiet startede manden allerede sine tilnærmelser i et S-tog, hvor han kom med seksuelle bemærkninger til kvinden.

De steg begge af toget ved Taastrup Station, hvor han senere væltede hende af cyklen og over i en busk, hvor han forsøgte at voldtage hende.

- Det lykkedes ham ikke, da hun satte sig imod og bed ham i fingeren. Han var så dum at opsøge hende igen på hendes adresse, og så får vi fat i ham, fortæller vagtchefen.

Den 22-årige er tidligere sigtet i en anden voldtægtssag og prøveløsladt efter en voldsdom, så politiet har valgt at kræve ham varetægtsfængslet.

Grundlovsforhøret er i gang.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere