Lokkede jobsøgende mænd i dødsfælde

53-årig amerikaner skyldig i overlagt mord på tre mænd, der besvarede jobannonce. Han risikerer dødsstraf

Richard Beasley, 53, risikerer dødsstraf for overlagt drab på tre mænd, der besvarede en falsk jobannonce på nettet. (Foto: AP)
Richard Beasley, 53, risikerer dødsstraf for overlagt drab på tre mænd, der besvarede en falsk jobannonce på nettet. (Foto: AP)

En amerikansk jury har anbefalet dødsstraf til en 53-årig mand, der lokkede tre mænd i døden med falske jobannoncer på internettet. En dommer vil i næste uge afgøre skæbnen for Richard Beasley.

Richard Beasley er kendt skyldig i drab på tre jobsøgende mænd på en øde gård i den amerikanske delstat Ohio. Hans 16-årige medsammensvorne, Brogan Rafferty, blev sidste år idømt fængsel på livstid.

En 49-årig mand, der overlevede et mordforsøg, var hovedvidne under retssagen. Scott Davis forklarede, at han blev forsøgt dræbt, da han dukkede op på gården til jobinterview hos Beasley.

Scott Davis fortalte, at han gik foran Beasley, da han pludselig hørte, at der blev taget ladegreb på en revolver.

Han nåede at dukke sig, men blev ramt af et skud i armen. Han fortalte, at han løb ind i en skov og skjulte sig i syv timer.

- Jeg var bange for, at jeg ville forbløde, sagde han.

Richard Beasley har forklaret, at han skød Davis i selvforsvar - og at en ukendt motorcykelbande havde slået de tre andre ofre ihjel.

Anklageren førte imidlertid bevis for, at Beasley havde skudt og dræbt de tre mænd. Ligene af Ralph Geiger, 56, David Pauley, 51 og Timothy Kern, 47, blev fundet begravet nær gården.

Ifølge anklageren havde Beasley planer om røve ofrene og stjæle deres identitet.

1 af 3 (Foto: AP)
2 af 3 (Foto: AP)
3 af 3 Richard Beasley, 53, risikerer dødsstraf for overlagt drab på tre mænd, der besvarede en falsk jobannonce på nettet. (Foto: AP)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere