Anklage: Lærerinde voldtog 12-årig dreng

Lisa Franklin fra New York tilbød et forældrepar at give deres søn hjemmestøtte. De blev til adskillige omgange med samleje og oralsex i hendes bil

New York lærerinden Lisa Frankling har ifølge politiet voldtaget en 12-årig dreng fra hendes skole adskillige gange. (Politifoto).
New York lærerinden Lisa Frankling har ifølge politiet voldtaget en 12-årig dreng fra hendes skole adskillige gange. (Politifoto).

Den 44-årige New York-lærerinde Lisa Franklin, gift og mor til to, er sat under anklage for adskillige gange at have voldtaget en 12-årig dreng fra den forstadsskole, hun indtil sidste år var ansat på.

Det var ifølge New York Daily News drengens forældre, der anmeldte lærerinden efter at læst flere afslørende sms'er på hans mobiltelefon.

Sex-overgrebene fandt sted sidste år og foregik i lærerindens bil på forskellige parkeringspladser i New York-forstaden Newburg. Drengen er i dag 13 år.

Samlejer og oralsex
Forinden var Lisa Franklin kommet på venskabelig fod med drengens forældre, da hun havde tilbudt at være en slags hjemme-tutor for dem og sønnen.

- De havde tillid til, hun var en voksen, ansvarsfuld kvinde, der gjorde noget godt. Og så gav hun deres søn samlejer og oralsex i sin bil, siger Rick Hovey, der er vicechef i det lokale politidistrikt.

Løsladt mod kaution
Lisa Franklin blev anholdt og sat i varetægtsfængsel torsdag.

Hun er siden blevet løsladt mod en kaution på cirka 60.000 kroner - dog med besked om at møde i retten senere på måneden.

Læs også:

Se også: Politi: Lærerinde sendte nøgenbilleder
Se også: Lærerinde sigtet for sex med elev
Se også: Lærerinde knaldet for elev-sex
Se også: Lærer holdt sexorgie med fem elever

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere