Turist voldtaget: Seks indiske mænd for retten i dag

Indisk politi vil have seks mænd varetægtsfængslet for gruppevoldtægt og røveri mod schweiziske turister

Inderne har flere gange været på gaden for at demonstrere mod de gruppevoldtægter, der de seneste måneder har fundet sted i landet. (Foto: AP)
Inderne har flere gange været på gaden for at demonstrere mod de gruppevoldtægter, der de seneste måneder har fundet sted i landet. (Foto: AP)

Seks indiske mænd, der er anklaget for gruppevoldtægt af en 39-årig schweizisk kvinde, bliver mandag fremstillet i retten. Det oplyser politiet.

- Vi har anholdt seks personer, og de vil blive stillet for en dommer efter frokost i dag. Vi vil forsøge at få dem varetægtsfængslet i fem dage, siger politibetjent M.L. Dhody.

Læs også:

Se også: Fem mænd tilstår gruppevoldtægt af turist

Kvinden var på cykeltur med sin mand i Madhya Pradesh - et yderst fattigt område i Indien - fredag aften, da flere mænd overfaldt parret.

- Gerningsmændene bankede manden med stokke, bandt ham og voldtog kvinden foran ham, fortalte S.M. Afzal, en lokal politibetjent, lørdag.

Kun fire af de seks mænd vil blive tiltalt for gruppevoldtægt, mens de to sidste blot var til stede under overfaldet.

Alle seks mænd vil dog blive tiltalt for røveri, fordi politiet mener, at de stjal både en bærbar computer, en mobiltelefon og 10.000 rupier (cirka 1000 danske kroner) fra det schweiziske par.

Parret var på vej på cykel til Indiens store turistdestination Agra, hvor det ikoniske Taj Mahal ligger, da de stoppede for at overnatte i en landsby.

Læs også:

Se også: Schweizisk turist udsat for gruppevoldtægt i Indien

De seks mænd er alle lokale landsbyboere i alderen 20-25 år.

Efter overgrebet blev den schweiziske kvinde bragt til hospitalet i byen Gwalior, der ligger 70 kilometer væk.

Hun var ved bevidsthed og i stand til at tale med myndighederne. Politiet ønsker dog ikke at komme med yderligere oplysninger om kvindens tilstand.

Mændene har alle tilstået deres forbrydelse.

1 af 3 I dette øde skovområde blev den 39-årige kvinde voldtaget af fire mænd. To andre så på og var med til at banke og berøve hendes mand. (Foto: AP)
2 af 3 Seks mænd er anholdt for gruppevoldtægt og røveri i Indien. (Foto: AP)
3 af 3 Inderne har flere gange været på gaden for at demonstrere mod de gruppevoldtægter, der de seneste måneder har fundet sted i landet. (Foto: AP)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere