Forsvandt i dette hul: Nu bliver han aldrig fundet

De amerikanske myndigheder tildækker jordfaldshul, der opslugte 37-årig mand

Det store jordfaldshul har samme størrelse som soveværelset, der forsvandt med Jeff Bush. (Foto: AP)
Det store jordfaldshul har samme størrelse som soveværelset, der forsvandt med Jeff Bush. (Foto: AP)

Et såkaldt jordfaldshul bliver det sidste hvilested for den savnede amerikaner Jeff Bush, som i sidste uge blev opslugt af hullet under hans soveværelse i Seffner, Florida.

Myndighederne, der har opgivet håbet om at finde liget af den 37-årige mand, fyldte tirsdag hullet op med grus, jord og beton.

Det store hul - nøjagtigt samme størrelse som soveværelset - blev fyldt op for at stabilisere området. Forinden var træhuset blevet jævnet med jorden.

Jeff Bush lå og sov i sit soveværelse natten til fredag, da jorden under ham forsvandt uden varsel og hele soveværelset blev opslugt.

Selv om broren til Jeff Bush hurtigt kom til undsætning, var det for sent. En talskvinde for det lokale brandvæsen fortalte, at hele gulvfladen i soveværelset var væk, da politiet ankom.

- Der var ingen møbler tilbage. Det eneste han så, var et stykke af madrassen, der stak op, lød det fra talskvinden.

Myndighederne stoppede arbejdet med at finde Jeff Bush lørdag aften.

- Vi har simpelthen ikke kunnet finde hr. Bush, og derfor har vi nu indstillet eftersøgningen, fortalte en talsmand fra de lokale myndigheder.

Jordfaldshuller er almindelige langs kysten i Florida, hvor undergrunden indeholder kalk, der kan blive vasket væk af vand og kemikalier. Det skaber hulrum under overfalden og risiko for kollaps.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere