Politiet lukker sag om amfetamin i børnehave

Seks gram amfetamin er fundet i en børnehave i Husum. Dybt rystende, mener kommunen

Forældre og pædagoger i Husum Menighedsbørnehave får formentlig ikke svar på, hvem der efterlod to poser med i alt seks gram amfetamin i børnehaven i fredags.

I hvert fald har politiet tirsdag lukket sagen uden at finde frem til stoffets ejermand.

- Vi kan konstatere, at der er tale om amfetamin, som vil blive destrueret som hittestof, siger vicepolitikommissær Hans Sinding, Københavns Politi, til ekstrabladet.dk

- Vi ved ikke, hvor stoffet kommer fra, og vi kan ikke mistænkeliggøre borgerne uden at have en konkret mistanke imod dem, tilføjer han.

Læs også:

Se også: Amfetamin fundet i børnehave

Børnehavens personale ønsker ikke at kommentere på fundet af narkotika, men fra Børne- og Ungdomsforvaltningen, der har det øverste ansvar for områdets institutioner, lyder meldingen, at nyheden om amfetaminen er 'rystende'.

- Vi er dybt rystede over, at vi kan finde sådan noget på en af vores institutioner. Jeg mindes ikke, at vi har oplevet lignende før, siger områdeleder Gunnar Dan Jensen til ekstrabladet.dk.

Afdelingen hjælper børnehaven med at komme 'tilbage til hverdagen' efter det noget chokerende fund i fredags.

- Det sætter sig som spor hos de børn, familier og medarbejdere, der er i børnehaven - både selve fundet og den efterfølgende pressedækning af sagen. Så vi har medarbejdere fra forvaltningen, der taler med medarbejderne, og så har vi tæt kontakt med forældrebestyrelsens formand, siger Gunnar Dan Jensen.

Hvad gør I for at forhindre at lignende sker igen?

- Vi kan skærpe opmærksomheden hos vores medarbejdere og forældrene om, at den slags ikke hører til i en børnehave. Men vi kan jo ikke begynde at kropsvisitere folk, siger Gunnar Dan Jensen.

1 af 2 
2 af 2 
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere