19 personer kræves fængslet for joint-produktion

Foreløbig kræver politiet 19 af i alt 32 anholdte varetægtsfængslet for at producere joints til Pusherstreet

19 personer vil torsdag blive krævet varetægtsfængslet efter Københavns Politis storstilede aktion, hvor 32 blev anholdt i forbindelse med optrævlingen af en organiseret produktion af joints med hash til Pusherstreet på Christiania.

Læs også:

Se også: Politi klar til destruere 270.000 joints

De sigtes for handel med narkotika. Sagerne mod dem spænder fra produktion af joints af 6-8 kilo hash, til produktion af joints af op til 175 kilo.

- Vi har med aktionen søgt at bevise, at der er foregået en stor og organiseret produktion af joints rundt omkring i Københavns-området, siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen, Task Force Pusherstreet hos Københavns Politi.

Læs også:

Her ses et udsnit af de joints, der blev beslaglagt på Christiania. (Foto: Københavns Politi) 112 - 28. feb. 2013 - kl. 11:44 Kilovis af penge fundet under hash-aktion

Politiet mener, at der er tale om en produktion på ikke under 270.000 joints, som fortrinsvis skulle sælges i Pusherstreet på Christiania.

Politiet fandt under aktionen onsdag en hel del færdige joints samt diverse udstyr fra produktionen. Det var blandt andet tomme rør og papir til fremstillingen, støvmasker, gryder til opvarmning af hash og diverse kværne.

Læs også:

Her er varelageret fra en af de 22 joint-producenter, der i dag blev ransaget af politiet. (politifoto) 112 - 27. feb. 2013 - kl. 16:45 'Fabrikker' fik en femmer for en joint

Desuden blev der fundet et meget stort beløb i kontanter. Politiet har endnu ikke talt sedlerne, men oplyser, at der er "flere kilogram" pengesedler. Pengene vil blive talt i banken senere torsdag.

Københavns Politi vil bede retten om at lukke dørene, når de foreløbig 19 skal fremstilles. Grundlovsforhørene finder sted i Københavns Byret.

Læs også:

Se også: 28 anholdt for produktion af joints

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere