Ville blæse hjerne ud på tre betjente

50 årig gik amok på politigård og truede betjente på livet

Personalet vil givetvis være særdeles vagtsomt, når Vestre Landsret i Kolding på onsdag tager fat på en ankesag mod 50 årig-mand med aggresive tilbøjeligheder.

Han pådrog sig i første omgang en sigtelse for at true en togkontrollør med ordene: 'Jeg slår dig og sparker dig i nosserne,' fordi kontrolløren havde nappet ham i at køre uden billet.

Efter anholdelsen gik ham amok på politigården i Kolding. Her overfaldt han tre betjente og truede med at 'blæse hjernen ud' på dem. Han supplerede truslen med en oplysning om, at han to gange har været dansk mester i riffelskydning.

Sparkede rettens dør op
Da byretten behandlede sagen, viste han også sit temperament. Han afbrød flere gange anklagerens gennemgang af sagen og rejste sig til sidst, sparkede døren op og forlod retssalen.

Dommeren fulgte efter ham og ovetalte ham til at komme tilbage til retssalen. Her fik manden en dom på 50 dages fængsel.

Det er den dom, der kommer for landsretten på onsdag . Manden synes ikke, han har gjort noget galt og vil frikendes, mens anklagemyndigheden vil have straffen skærpet.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere