Bandeaktion: Syv anholdt, pistoler og narko fundet

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi har anholdt fem personer i forbindelse med dagens store politiaktion

Klokken 07.00 i dag startede tre politikredse på Sjælland en større koordineret ransagningsaktion mod 20 adresser, der kunne sættes i forbindelse med bandekriminalitet.

Midt- og Vestsjællands Politi har ransaget 23 steder i Køge og Københavnsområdet, og resultatet blev to pistoler, en peberspray, en totenschläger, en del ammunition, ca. 2 kg. skunk og 90 gram hash og 2,4 gram kokain.

Derudover blev 2 personer anholdt under aktionen. En for besiddelse af en pistol, og en anden for skyderi mod en tatovørforretning i Køge d. 6. februar. Sidstnævnte bliver netop nu fremstillet i grundlovsforhør.

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi anholdte til formiddag fem personer efter at have ransaget seks adresser, skriver de i en pressemeddelse.

'I alt fem personer er anholdt og sigtet for overtrædelse af våbenloven. To af de anholdte sigtes desuden for vold,' står der i pressemeddelelsen.

Læs også:

Se også: Bandekonflikten: Visitationszonen i Køge forlænges og Se også: Bandidos flytter fra klubhus i Køge

I løbat af i dag vil det blive besluttet, om andre af de anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør.

Læs også:

112 - 28. feb. 2013 - kl. 07:09 Lige nu: Stor politiaktion mod bandekriminalitet

Samtidig kan Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi oplyse, at der er blevet fundet våben og narkotika.

'Ved ransagningerne er der fundet en pistol, to krysantemumbomber, en del ammunition og et mindre kvantum narkotika. En del andre effekter er medtaget til nærmere undersøgelse'.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere