Medicin-tyv glemte sine bukser

Lokalpolitiet i Sønderborg leder efter en 22-årig mand, der i nat brød ind i Jernbaneapoteket for at stjæle medicin. Manden efterlod sine bukser på gerningsstedet

Politiet er lige nu på jagt efter en særdeles glemsom tyveknægt, der har været på spil flere steder i Sønderborg.

Senest brød den 22-årige mand natten til torsdag ind i Jernbaneapoteket, hvor han stjal en endnu ukendt mængde medicin. Til gengæld efterlod han sine bukser på apoteket.

Det skriver jv.dk

Tidligere onsdag havde politiet fat i den 22-årige tyveknægt, fordi han var kravlet igennem et vindue til et kollegieværelse på Borgmester Andersens Vej. Men beboerne var hjemme og kunne ringe til politiet, mens de fastholdt manden i værelset.

Han blev sigtet for forsøg på tyveri - selv om mandens egen forklaring var, at han kun var kravlet ind, fordi han manglede ild til en cigaret.

Sent på aftenen løb politiet igen ind i manden, der kørte rundt i en bil med to andre mænd. Den 22-årig og en 21-årig medpassager havde begge amfetamin i lommen og risikerer en bøde for narko-besiddelse.

Klokken 02.40 fandt politiet manden i beruset tilstand på parkeringspladserne bag Jernbaneapoteket - denne gang dog uden noget i lommerne, som politiet kunne sigte ham for.

Men kort efter var der indbrud i apoteket, hvor manden efterlod sine bukser.

Han kan formentlig se frem til at blive varetægtsfængslet, når politiet får fat i ham.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere