Telefonopkald kan fælde mand bag bombetrussel

Bilka i Holstebro var afspærret fem timer onsdag. Politiet vil finde mand bag opkald til Bilka og TV Midt-Vest

(Foto: Google Streetview)
(Foto: Google Streetview)

Lokalpolitiet i Holstebro arbejder på at spore to telefonopkald for at finde frem til den mand, der indtelefonerede en bombetrussel mod Bilka i Holstebro onsdag aften.

Lederen af lokalpolitiet, vicepolitiinspektør Allan Laustsen, siger til Ritzau, at politiet samarbejder med teleselskabet for at spore samtalerne.

Læs også:

Se også: Bombetrussel mod Bilka

Politiet vil finde frem til, hvem der ejer den telefon, som blev brugt af en mand til at ringe først til Bilka og siden til TV Midt-Vest og fortælle, at der var en bombe i Bilka.

- Vi er ved at følge op på telefonsamtalerne for at finde ud af, hvem det var, der ringede. Hvis vi finder frem til ham, vil han blive sigtet for trusler, siger Allan Laustsen.

Den første bombetrussel blev modtaget af Bilka klokken 18.15, og klokken 18.42 blev truslen gentaget over for TV Midt-Vest.

Oven på telefonopringningerne blev varehuset afspærret og evakueret, og det var lukket i næsten fem timer, mens hele området blev afsøgt af bombehunde.

Desuden var det nødvendigt at standse togtrafikken mellem Holstebro og Struer, fordi jernbanen passerer tæt på Bilka.

Først kort efter klokken 23 onsdag aften kunne bombealarmen afblæses.

Når politiet finder frem til gerningsmanden, vil han blive sigtet efter straffelovens paragraf 266 om trusler. Det kan give en straf fra bøde til op til to års fængsel, oplyser Allan Laustsen.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere