Bandidos flytter fra klubhus i Køge

I forbindelse med bandekonflikten i Køge er den lokale Køge-afdeling i Bandidos flyttet fra deres klubhus

Bandidos er fraflyttet deres klubhus i Køge i forbindelse med byens verserende bandekonflikt, erfarer ekstrabladet.dk. (Foto: Johnny Frederiksen)
Bandidos er fraflyttet deres klubhus i Køge i forbindelse med byens verserende bandekonflikt, erfarer ekstrabladet.dk. (Foto: Johnny Frederiksen)

Rockerklubben Bandidos er fraflyttet deres klubhus i Køge.

Det erfarer ekstrabladet.dk fra kilder med indsigt i miljøet.

Hos Midt- og Vestsjællands Politi bekræfter man, at der ikke er den store aktivitet i klubhuset, der ligger på Falkevej.

- Vi har konstateret, at der ikke er nogen, der opholder sig ret meget det sted for tiden, siger politiinspektør Christen Østergaard, Midt- og Vestsjællands Politi til ekstrabladet.dk.

Ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger er der tale om en permanent fraflytning i forbindelse med den aktuele bandekrise, der hærger i Køge for tiden.

Og netop denne konflikt har fået politiet til i dag at ransage 20 adresser rundt omkring på Sjælland.

Læs også:

112 - 28. feb. 2013 - kl. 07:09 Lige nu: Stor politiaktion mod bandekriminalitet ogSe også: Bandekonflikten: Visitationszonen i Køge forlænges

Her er 12 af de ransagede adresser fra Køge-området Ellemarken, hvor grupperingen Black Cobra har hjemsted.

- Vi har oplevet, at der en øget organisering af bandemiljøet, og derfor ransager vi nu flere adresser for at finde ulovlige våben, siger vicepolitikommissær i Midt- og Vestsjællands Politi, Kristian Egekær, til ekstrabladet.dk.

Bandidos i Køge har tidligere gjort sig bemærket ved at være en del af sagen om Socialdemokraternes Henrik Sass Larsens manglende sikkerhedsgodkendelse.

Den kom i skikkelse af Torben Ohlsen Jensen - også kaldet Suzuki Torben, som i sommer blev landskendt for sin relation til Sass Larsen og Tommy Kamp.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere