Alfons og prostitueret efterlyst for vildt skyderi

Ammar Harris, 26, mistænkes for skyderi, der kostede tre mennesker livet i Las Vegas

Alfonsen og luderen: Ammar Harris, 26, og Tineesha Lashun Howard, 22, ses her sammen på et foto, som politiet i Las Vegas har offentliggjort. (Foto: AP)
Alfonsen og luderen: Ammar Harris, 26, og Tineesha Lashun Howard, 22, ses her sammen på et foto, som politiet i Las Vegas har offentliggjort. (Foto: AP)

Alfonsen Ammar Harris og en ung prostitueret efterlyses i forbindelse med et voldsomt skyderi i Las Vegas, USA, hvor tre personer blev dræbt. Det skriver avisen Las Vegas Review-Journal.

Tineesha Lashun Howard, 22, befandt sig angiveligt i en sort Range Rover med Ammar Harris, 26, der ifølge politiet affyrede skud mod en Maserati, der blev kørt af en lokal rapperstjerne.

Den 27-årige rapper, Kenneth Cherry, blev dødeligt såret, inden hans sportsvogn kolliderede med flere biler, herunder en taxi, der brød i brand.

Taxichaufføren, Michael Boldon, og hans passager, forretningskvinden Sandra Sutton-Wasmund, omkom i flammerne.

Billeder fra lokale tv-stationer viste røg og flammer fra den brændende bil på hovedgaden Las Vegas Boulevard - også kendt som The Strip - den 21. februar.

Kenneth Cherry var bedre kendt som Oakland-rapperen Kenny Clutch. Han havde bosat sig i Las Vegas og havde to børn.

Politiet mener, at skyderiet fandt sted umiddelbart efter, at rapperen og Ammar Harris havde været oppe at skændtes udenfor Aria Hotel and Casino. Harris mistænkes for de tre drab.

- Vi føler os sikre på, at vi ved, hvad der skete, og hvordan det skete. Nu handler det om at finde Harris og anholde ham, siger polititalsmand Ray Steiber.

112 - 22. feb. 2013 - kl. 10:10 TV: Vildt skuddrama på åben gade i Las Vegas

Politiet i Las Vegas har offentliggjort billeder af Ammar Harris og Tineesha Lashun Howard sammen. Politiet mener, at Harris var alfons for Howard, der solgte sex i den amerikanske spillemekka.

På både Facebook og Twitter har Harris pralet med, at han var alfons.

Politiet oplyser i en pressemeddelelse, at Tineesha Lashun Howard, en cubansk-amerikaner fra Miami, tidligere er anholdt for prostitution.

Ammar Harris har også flere domme på straffeattesten. I 2004 blev han for eksempel dømt for forsøg på at videresælge en stjålen pistol samt narkobesiddelse.

Se også: Tre dræbt ved skyderier på berømt gade i Las Vegas

Kolleger til den dræbte taxichauffør har udlovet en dusør på 35.000 dollar for oplysninger, der fører til anholdelse af Harris.

- Vi har mistet en af vore egne, lyder det fra Brent Bell, der er direktør for taxiselskabet Whittlesea Bell.

1 af 4 The Strip i Las Vegas var lukket i 15 timer efter det vanvittige skyderi, der kostede tre personer livet. (Foto: AP)
2 af 4 Tineesha Lashun Howard. (Politifoto)
3 af 4 Ammar Harris. (Foto: AP)
4 af 4 Alfonsen og luderen: Ammar Harris, 26, og Tineesha Lashun Howard, 22, ses her sammen på et foto, som politiet i Las Vegas har offentliggjort. (Foto: AP)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere