To reddede sig ud: Bil kørte i vandet

To mænd slap med en kold dukkert, da deres bil kørte i vandet på Islands Brygge i København

To medarbejdere fra rengøringsgiganten 'Forenede Service' slap ualmindeligt heldigt fra et dramatisk uheld på Islands Brygge i København, hvor deres mindre Iveco lastbil kørte i havnen.

Bilen røg ud over kajkanten under en vending, men inden bilen sank til bunds, fik de to mænd rullet vinduerne ned og åbnet dørene, så de kunne redde sig selv ud.

Københavns Brandvæsen sendte dykkere, men de to mænd kunne nøjes med at låne et par tæpper til at varme sig i.

ekstrabladet.dk´s reporter på stedet oplyser, at der var tre biler fra 'Forenede Service', der var på arbejde for Vejdirektoratet på stedet med seks mand.

- Da den ene bil skal vende ved kajkanten kommer den tilsyneladende for tæt på, så den vælter ud over kajen og cirka tre meter ned i vandet, oplyser ekstrabladet.dk´s reporter på stedet.

SE FLERE BILLEDER HER: Local Eyes

Kom forfrosne op
De to kolde mænd havde ikke behov for ambulancer, og Københavns Brandvæsen lod lastbilen ligge på bunden af havnen, så firmaets forsikringsselskab senere kan hæve den.

- Det kunne være gået rigtigt galt. De var snarrådige og rullede selv vinduerne ned og fik dørene op. Mændene var lidt forfrosne, da de kom op og er blevet tilset af ambulancemandskabet, siger central vagtleder Jens Kristiansen, Politigården.

En politipatrulje var hurtigt på stedet og fik dirigeret mændene hen til en stige på kajen, så de selv kunne kravle op. Så blev de sat ind i kollegernes biler for at få varmen.

Ved du noget ? Tip os på sms 1224 (koster alm. takst) eller på mail 1224@eb.dk

1 af 3 Københavns Brandvæsen mødte med dykkere, men de kom ikke i brug. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 3 Der var tre mindre lastbiler på Islands Brygge, da den ene tiltede ud over kajkanten. (Foto: Mogens Flindt)
3 af 3 Her varmer den ene af de to reddede sig i en kollegas bil efter uheldet, der kunne være gået meget værre. (Foto: Mogens Flindt)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere