Fører af modkørende bil: En engel vågede over os

Den norske familie, som i søndags blev påkørt af en dansk familie, slap med nød og næppe med livet i behold

Her ses den danske bil. FOTO: Privat
Her ses den danske bil. FOTO: Privat

- En engel vågede over os. Det er et under, at der ikke skete mere med nogen af os.

Sådan siger den norske fører og far til to, der sad i den bil, der blev påkørt af en bil med en dansk familie på fire i går. Det skete mellem Elverum og Trysil i Norge.

Den danske fører brækkede benet, men ellers slap begge familier med skrækken.

Ulykken skete kort før kl. 10.00 søndag formiddag, og kort efter blev den danske familie kørt på hospitalet i en ambulance.

- Et stykke foran mig ser jeg den danske bil miste kontrollen og komme i mod os i zig-zag. Selv når jeg at nedsætte farten en del og får lagt mig helt ud tæt på rabatten, før han rammer mig, fortæller føreren af den norske bil til ekstrabladet.dk

Læs også:

Se også: Tre danskere kvæstet i norsk trafikulykke

Den danske familiefar skulle forgæves have prøvet at få kontrol over bilen, da den pludselige skred ud på vejen og over i den modkørende bane. Bilen skred sidelæns og ramte frontpartiet af den norske families bil med siden. Bag den danske bil kørte flere andre biler, som nåede at bremse op og forhindre yderligere skader.

Ifølge Elverum Politi er det usikkert, hvorfor den danske fører mistede kontrollen over bilen, men ulykken skyldes ikke alkohol eller anden påvirkning.

- Der lå en del slud på stedet, og vi formoder, at bilen er skredet ud på grund af det, selv om fartgrænsen er blevet overholdt, fortæller vagthavende ved Elverum Politi.

Den norske familie kunne kort efter ulykken fortsætte hjemad uden fysiske skader, men dog godt chokeret. Den danske familie er blevet udskrevet fra hospitalet og kan i dag vende hjem, oplyser Elverum Politi.

1 af 3 
2 af 3 Ulykken skete kort før klokken 10.00, søndag formiddag. FOTO: Privat
3 af 3 Her ses den danske bil. FOTO: Privat
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere