Thors bortfører hyldet som en helt

600-700 hundevenner demonstrerede i eftermiddag mod hundeloven foran Christiansborg

Mange havde taget deres hunde med til demonstrationen mod hundeloven (Privatfoto)
Mange havde taget deres hunde med til demonstrationen mod hundeloven (Privatfoto)

Der var både blomster og klapsalver fra hundredvis af hundevenner til politibetjenten Lars Bo Lomholt, da en stor demonstration mod hundeloven i dag fandt sted foran Christiansborg.

Betjenten, der 'bortførte' politihunden Thor og dermed reddede schæferen fra at blive aflivet, fordi den i panik havde bidt en anden hund, blev hyldet på scenen af de omkring 600-700 fremmødte hundevenner.

- Han blev hyldet som en helt, fortæller ekstrabladet.dk's reporter på stedet.

Mange havde taget deres hunde med på ruten fra Polititorvet til Christiansborg, hvor demostrationen kulminerede med bl.a. taler fra politikere, som vil have ændret hundeloven.

Både Enhedslistens Per Clausen og Fokus' Christian H. Hansen argumenterede for at ændre hundeloven, så hunde, der bider andre hunde, så de skal sys, ikke længere nødvendigvis skal aflives. De kræver samtidig, at igangværende sager bliver sat i bero, mens ændringsforslaget til hundeloven behandles.

1 af 3 600-700 hundevenner forsøgte at overbevise politikerne om, at hundeloven er for stram. De mødtes foran Politigården i København og gik derfra til Christiansborg, hvor der var taler. (Privatfoto)
2 af 3 Linse Kessler var blandt hundevennerne, der deltog i demonstrationen. (Privatfoto)
3 af 3 Mange havde taget deres hunde med til demonstrationen mod hundeloven (Privatfoto)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere