Fængselsbetjent overfaldet i sin fritid

Tidligere indsat gik amok på fængselsbetjent i en forretning i Aarhus midtby lørdag eftermiddag. De kendte hinanden fra arresten

- Kan du ikke kende mig?!!

Med de ord overfaldt en tidligere indsat i går eftermiddag en fængselsbetjent, der havde fri og stod i en butik på Frederiks Alle i Aarhus med sin 12-årige niece.

- Det begynder med en verbal overfusning inde i butikken. Derefter begynder han at slå på fængselsbetjenten, indtil kunder i samarbejde med betjenten får manden skubbet ud af døren, siger vagtchef Jesper Drejer fra Østjyllands Politi.

- Men det bliver grovere endnu, for da betjenten kommer ud af forretningen, har den tidligere indsatte ventet på ham, og så får han en omgang mere. Et vidne råber op og ringer til poitiet, og det får manden til at stikke af, siger vagtchefen.

Fængselsbetjenten kan godt kende manden, men ikke umiddelbart huske, hvem han er. Politiet sætter derfor en efterforskning i gang, finder ud af hvem gerningsmanden er og klokken 19.50 blvier han anholdt på sin bopæl.

Ved et grundlovsforhør i formiddag bliver overfaldsmanden varetægtsfængslet i fire uger. Han kærede straks kendelsen til landsretten.

Fængselsbetjenten bliver efterfølgende behandlet på skadestuen.

- Det er nok de psykiske skader, der er de værste. Han har ingen alvorlige fysiske skader, siger vagtchefen.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere