- Far er en svindler og et fjols

Søn af mordsigtet i sagen om Mette Bønnelykke Herholdt, der blev fundet død i et køleskab er hård i sin beskrivelse af faren

Den 47-årige drabssigtedes søn har ikke flotte ord til overs for sin far.  Foto: Per Rasmussen. Indsat den dræbte Mette Bønnelykke Herholdt og den 47-årige sigtede.
Den 47-årige drabssigtedes søn har ikke flotte ord til overs for sin far. Foto: Per Rasmussen. Indsat den dræbte Mette Bønnelykke Herholdt og den 47-årige sigtede.

- I mine øjne vil far altid være en svindler og et fjols.

Sådan siger 23-årige Jens (navnet ændret red.), der er søn af den sigtede i sagen om Mette Bønnelykke Herholdt, der i sidste uge blev fundet død i et køleskab på en ejendom i Arninge på Lolland, efter hun har været sporløst forsvundet i to år.

Han tør ikke spå om, hvorvidt hans far er skyldig i drab eller ej.

Læs også:

Se også: Ekskæreste til sigtet for køleskabsdrab: Vi advarede Mette

- Det ved foreløbig kun min far. Men umiddelbart kan jeg ikke forestille mig, at han skulle have myrdet kvinden. Det stemmer slet ikke overens med det billede, jeg har af ham. Han har jo aldrig tidligere optrådt voldeligt i nogen sammenhænge, siger Jens til ekstrabladet.dk.

Hans far er sigtet for at have dræbt Mette Bønnelykke Herholdt i Vesterborg på Lolland, formentlig i tiden mellem 15. og 18. december 2010, og for at have anbragt hende i køleskabet og have medbragt køleskabet i

Se også: Politiets anklage: Flyttede med lig i køleskabet , indtil køleskabet og den døde Mette Bønnelykke Herholdt blev fundet i Dannemare på Lolland 5. februar i år.

Læs også:

Se også: Mistænkt for 'køleskabsdrab': Dømt for bedrageri mod sin egen søn

Han har ingen grund til at holde hånden over sin drabssigtede far på 47 år, der tidligere er dømt for at have bedraget drengen ved blandt andet at stifte gæld i hans navn.

Slog hånden af far
- Han har svindlet og bedraget mig så groft, at jeg omgående valgte at slå hånden af ham, da jeg opdagede det. Bagefter gik jeg til politiet – og min far blev straffet, fortæller han.

Jens husker tydeligt, hvordan han modtog rykker på rykker fra blandt andre benzinselskaber og teleselskaber. Ja, selv regninger på briketter til fyret, blev forsøgt tørret af på sønnen.

Læs også:

Se også: Kvindedrab: Køleskabet var lukket med reb

- Jeg har stadig problemer med enkelte af fars tidligere kreditorer, selv om det nu er tre–fire år siden. Men det allerværste er næsten, at fars regninger efter hans varetægtsfængsling nu også vælter ind hos min lillebror. Forhåbentlig behandler kreditorerne ham lidt bedre, end de har behandlet mig, siger han.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere