Bil-glade Jamie blev kun 20 år

Jamie mistede livet natten til fredag, da hans bil skred af vejen og ned ad en skrænt på Svendborg Landevej ved Nyborg

(Privatfoto)
(Privatfoto)

- Hvil i fred homie, du er i vores hjerter og familien er i vores tanker!

Sådan skriver en af vennerne til den 20-årige Jamie på Facebook, efter at den unge fynbo natten til fredag mistede livet i en tragisk ulykke.

Læs også:

Se også: Nabo til dødsulykke: Bilen er helt krøllet sammen

Jamie var chauffør i en bil, der kort efter klokken 03.30 skred af vejen - formentlig på grund af alt for høj fart. Han blev erklæret død godt en time senere. En 19-årig pige, der var passager i bilen, svæver fortsat mellem liv og død.

- Hvil i fred, alt for ung!. Sender min tanke til familie og venner. Håber du får det godt, hvor du er nu! :'(, skriver en anden - og hele dagen har flere og flere sendt en sidste hilsen til den 20-årige.

Læs også:

Se også: Politiet: Trafikdræbt kørte alt for stærkt

Af Jamie egen Facebook-profil fremgår det, at Jamie, hvis far er englænder, var glødende bilentusiast - og det bekræfter et familiemedlem, ekstrabladet.dk har været i kontakt med.

- Jamie afsluttede et grundforløb på en mekanikeruddannelsen på Svendborg Erhvervsskole i sommer, og på hans Faebook-profil er 'BMW fans' og 'Bilmesser.dk' blandt de ting, han 'synes godt om'.

Læs også:

Se også: 20-årig dræbt i færdselsuheld

På stedet, hvor Jamie i nat mistede herredømmet over sin bil, har flere i løbet af dagen været forbi og lægge buketter og roser, fortæller ekstrabladet.dk's reporter på stedet.

Flere har også skrevet breve og tændt lys.

- Dejlige dreng, du vil blive savnet. Ved ikke, hvordan det vil blive i klassen uden dig. Du var og er en dejlig person, som kunne bringe glæde til alle. Du må hvile i fred. Vi elsker dig, og vi vil aldrig glemme dig. Du vil blive savnet hver eneste dag. Du er i alle vores hjerter til evig tid, står der i et af brevene.

1 af 8 (Privatfoto)
2 af 8 (Foto: Mads Claus Rasmussen)
3 af 8 (Foto: Mads Claus Rasmussen)
4 af 8 (Foto: Mads Claus Rasmussen)
5 af 8 (Foto: Mads Claus Rasmussen)
6 af 8 (Foto: Mads Claus Rasmussen)
7 af 8 (Foto: Mads Claus Rasmussen)
8 af 8 (Privatfoto)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere