Politiet: Trafikdræbt kørte alt for stærkt

En blodprøve skal vise, om 20-årig mand fra Nyborg var påvirket af alkohol, da han kørte i døden natten til fredag. En 19-årig pige svæver mellem liv og død

Mens en 20-årig mand blev dræbt, er en 19-årig pige fra Nyborg fortsat i livsfare efter en voldsom trafikulykke ved Nyborg natten til fredag.

Det fortæller vagtchef Thomas Bentsen fra Fyns Politi til ekstrabladet.dk.

- Da jeg talte med sygehuset omkring klokken 9.30, var meldingen, at hun fortsat ligger i kunstigt koma, og hendes tilstand er kritisk, siger vagtchefen og tilføjer:

- Hun har fået et svært hovedtraume.

Læs også:

Se også: Nabo til dødsulykke: Bilen er helt krøllet sammen

Ulykken skete kort efter klokken 3.30, hvor flere unge i tre biler var på fra Nyborg mod Svendborg.

I den forreste bil var den 20-årige fører, og ifølge politiet skyldes ulykken efter alt at dømme, at han havde alt for meget fart på.

- Der har helt sikkert været fart på, men hvor meget ved vi ikke endnu - det skal en bilinspektør være med til at undersøge. Men under vidneafhøringerne af de andre unge, som naturligvis er meget chokerede, er det kommet frem, at der er blevet kørt noget mere end det tilladte, siger Thomas Bentsen.

På Svendborg Landevej er hastighedsgrænsen 80 kilometer i timen.

Læs også:

Se også: 20-årig dræbt i færdselsuheld

Under afhøringerne af de øvrige unge er det desuden kommet frem, at der blev drukkket alkohol forud for kørslen mod Svendborg.

- Men om den 20-årige fører også har drukket og i så fald hvor meget, det må en blodprøve give os svaret på, siger vagtchefen.

Familierne til de to unge er underrettet.

1 af 8 
2 af 8 
3 af 8 
4 af 8 
5 af 8 
6 af 8 
7 af 8 
8 af 8 
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere