Vestkyst-kokain langvejs fra

Alt tyder i følge politiet på at de store narkofund på den jyske vestkyst har taget turen helt nede fra den Engelske Kanal

De store mængder af narko, fortrinsvis kokain, der fundet flere steder på den jyske vestkyst, stammer fra det samme parti narko og er taget med strømmen nede fra den Engelske Kanal og op til Danmark.

Det viser den efterforskning og undersøgelse af strømforhold som Syd- Sønderjyllands Politi i samarbejde med Europol i Holland.

Det betragtes derfor som lidt af en tilfældighed, at det er landet i Danmark, og politiet går således ud fra, at der ikke er tale om narko beregnet for det danske marked.

Politiet vil fortsat ikke fortælle, hvor meget narko, der er tale om og hvor mange steder, det er drevet i land. Men fundene er gjort på en temmelig lang kysttrækning fra den dansk-tyske grænse og op til Nymindegab ved Ringkøbing Fjord.

Det er stadig uvidst hvorfor narkoen er havnet i havet. Det er noget af det, den internationale politiefterforskning forsøger at få styr på - og nok så meget: Hvem står bag?

Læs også:

Se også: Nyt narkofund på vestkysten

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere