Trusler og overfald efter snigersex

Den 33-årige fætter i bombesagen fra Randers forklarer i retten, at han har været udsat for adskillige trusler og et voldeligt overfald inden bombeangrebet

Det var her på Vilhelm Thomsens Plads i Randers, at KJ placerede rørbomberne under fætterens bil. (Foto: Ernst van Norde)
Det var her på Vilhelm Thomsens Plads i Randers, at KJ placerede rørbomberne under fætterens bil. (Foto: Ernst van Norde)

Voldeligt overfald, dødstrusler, trusler om vold og adskillige truende sms'er.

Det var ifølge den 33-årige LJM optakten til bombeangrebet i Randers juleaften 2011.

LJM's fætter, den 42-årige KJ, erkendte i går, at han anbragte de to rørbomber, der sprang i LJM's bil, mens fætteren og hans dengang 3-årige datter var i bilen.

Motivet til bombeangrebet var, at KJ mener, at fætteren LJM forgreb sig seksuelt på KJ's kæreste, da hun ikke kunne modsætte sig på grund af fuldskab under en garagefest i oktober 2009.

Fætteren blev dog frikendt, da det ikke kunne bevises, at der var tale om overgreb.

Læs også:

Se også: Tiltalt tilstår: Hævnede snigersex med rørbomber
Se også: Tiltalt for drabsforsøg: Jeg har aldrig ønsket min fætter død

Under fredagens retsmøde fortalte LJM, at han efter festen og de følgende år modtog flere trusler.

- Det startede med en sms-trussel den 28. december 2009, hvor der stod 'jeg ved, hvor du er, og du kommer aldrig hjem i live', og den kom fra hans telefon, forklarede LJM.

I de følgende måneder modtog LJM flere truende sms'er, og den 1. marts 2010 blev han opsøgt af KJ, som truede ham med en legetøjspistol.

En morgen i 2010 blev truslerne om vold til barsk virkelighed, da den 33-årige LJM blev overfaldet en tidlig morgen på vej til arbejde.

- Lige pludselig kom der en mand fra venstre, som slog mig flere gange i hovedet. Jeg fik vristet mig fri og spurgte, hvem han var, men han sagde bare 'voldtægtsmand' og gik. Jeg har aldrig set ham før, forklarede LJM.

Ved to lejligheder har han også opdaget, at KJ holdt i sin bil på LJM's adresse.

- Han holdt bare og kiggede.

Op til bombeangrebet så LJM også, at KJ sammen med en anden person gik og kiggede på navne i opgangene på Vilhelm Thomsens Plads, hvor bomben senere blev placeret under LJM's blå Toyota Carina juleaften 2011.

- Den aften skulle jeg ud til min moster. Jeg satte min datter ind i autostolen og tændte bilen. Efter en halv meter eksploderede bomben. Jeg ved ikke, hvad jeg tænkte, andet end at jeg bare skulle have min datter ud, forklarede LJM.

Både han og datteren slap med chokket om mindre høreskader, men han forklarede i retten, at han efterfølgende har haft problemer med at sove og passe sit arbejde som smed.

Efter fætterens vidneudsagn afviser den tiltalte, at han har sendt sms'er til LJM.

Der ventes at falde dom i sagen i slutningen af marts.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere