Mand går amok: Angriber betjente med kniv

To politifolk måtte trække deres peberspray, da en påvirket mand fløj på dem i raseri

To betjente var sent torsdag aften ved at komme alvorligt til skade i en lejlighed i Rødby, da de skulle have fat i en 48-årig mand.

En politipatrulje var blevet sendt til Syltholmsparken, da ordensmagten havde fået en anmeldelse om, at 'en mand var gået amok og havde knust en rude'.

- Så finder de manden oppe i en lejlighed. Nøglen sidder i døren, og da de går ind i lejligheden, så overfalder han dem med en køkkenkniv, siger vagtchef Ehm Christensen fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

- Han farer direkte på dem med en højt-hævet kniv, tilføjer vagtchefen.

Heldigvis havde politiet allerede taget deres peberspray frem, inden de gik ind i lejligheden. Så de var klar til at forsvare sig, da manden gik til angreb.

- De får pacificeret ham. Vi mener, han er påvirket af spiritus på grund af hans væremåde. Så vi har taget en blodprøve af ham, siger Ehm Christensen.

Den 48-årige mand er kørt til skadestuen, da han har skåret sin hånd. Politiet vil forsøge at få ham stillet for en dommer i løbet af fredagen og sigte ham for vold mod tjenestemand, fortæller vagtchefen.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere