Fynsk sexsag: Politiet tror stadig på opklaring

Efter de to grove sexovergreb på Fyn i efteråret har gerningsmanden holdt lav profil i tre måneder

Gerningsmanden kørte den ene af pigerne til et afsides liggende hus, hvor han sexkrænkede hende. (Foto: Ernst van Norde)
Gerningsmanden kørte den ene af pigerne til et afsides liggende hus, hvor han sexkrænkede hende. (Foto: Ernst van Norde)

Det er i dag tre måneder siden, at sexgalningen på Fyn slog til sidst.

I løbet af de små 100 dage har politiet modtaget 2200 henvendelser fra borgere og foretaget mundskrab af 270 mistænkte mænd. Men indtil videre er alle spor endt koldt.

- Vi mangler stadig svar på 20 prøver, men vi har også andre tangenter. Bl.a. arbejder vi med at sammenkøre flere registre. Det kan være, at en person har været involveret i en gammel sag, uden at der er taget dna prøve, og det kan være, at en bil kan være interessant. Det er den tunge vej, siger efterforskningsleder Henrik Justesen til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: Fynsk sexkrænker slikkede på pigerne

Selv om der nu er gået tre måneder, tror Henrik Justesen fortsat på, at sexgalningen bliver fanget.

- Så længe der er noget at arbejde med, prioriterer vi sagen højt. Det er grove sager, så vi drosler ikke ned. Vi har jo gerningsmandens dna, så når vi finder ham, er vi sikre på, vi har ham, siger Henrik Justesen.

Siden de to sexovergreb har politiet arbejdet ud fra den teori, at gerningsmanden har en eller anden tilknytning til det sydøstfynske område.

Men selv om ingen lokale tilsyneladende genkender gerningsmandens signalement og fremgangsmåde, tror politiet fortsat, at gerningsmanden har lokal tilknytning.

- Jeg er fortsat af den opfattelse, at de to gerningssteder, Øster Skerninge og Refsvindinge, ikke lige er et sted, man kører søndagstur. Så enten er han fra området, eller også har han en eller anden form for tilknytning, siger Henrik Justesen.

Oplysninger i sagen kan rettes til politiet på tlf. 114.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere