Tiltalt tilstår: Hævnede snigersex med rørbomber

Den 42-årige KJ har torsdag formiddag skiftet forklaring og erkendt, at han stod bag bombeangrebet mod sin fætter i Randers

Den 42-årige KJ placerede de to rørbomber, da fætterens blå Toyota Carina holdt parkeret på Vilhelm Thomsens Plads i Randers lillejuleaften 2011. (Foto: Ernst van Norde)
Den 42-årige KJ placerede de to rørbomber, da fætterens blå Toyota Carina holdt parkeret på Vilhelm Thomsens Plads i Randers lillejuleaften 2011. (Foto: Ernst van Norde)

Først nægtede han. Så tilstod han overfor politiet. Så nægtede han igen i går i retten, og i dag tilstod den 42-årige KJ så alligevel bombeangrebet i Randers juleaften 2011.

Dagens retsmøde blev indledt med at par supplerende spørgsmål fra KJ's forsvarer Anders Rohde, og da den tiltalte satte sig på pladsen midt i retslokalet, tog han ordet.

- I kunne jo godt høre, at det var noget rod, det jeg sagde i går. Så jeg vil gerne sige, at det var mig, der gjorde det, forklarede KJ ifølge BT.

Læs også:

Se også: Tiltalt for drabsforsøg: Jeg har aldrig ønsket min fætter død
Se også: Tiltalt for dobbelt drabsforsøg trak tilståelse tilbage

Den 42-årige står tiltalt for at have anbragt to rørbomber, der sprang i den tiltaltes fætters bil, mens fætteren og hans dengang 3-årige datter var i bilen.

KJ forklarede efterfølgende, at han i løbet af december havde købt materialerne til bomben.

Lillejuleaften tog han ned til sin fætters adresse på Vilhelm Thomsens Plads i Randers, hvor han placerede bomben på vangen af bilen.

KJ forklarede, at han placerede bomben der, fordi det er det kraftigste sted på bilen, og fordi han ikke ønskede, at nogen skulle komme til skade.

- Jeg ville give ham en lærestreg og et chok. Jeg blev meget chokeret, da jeg så i nyhederne, hvor voldsomt det var. Det er utilgiveligt, når hans lille pige var i bilen, forklarede KJ ifølge BT.

Bilbomben var en højdramatisk kulmination på en konflikt mellem KJ og hans fætter. Fætteren LJM var tidligere blevet tiltalt i en retssag, hvor han var tiltalt for sexovergreb mod KJ's kæreste.

Sexforholdet skete under en fest i tiltaltes garage den 4. oktober 2009.

Årsagen til tiltaltes vrede er, at KJ mener, at fætteren LJM forgreb sig seksuelt på fætterens kone, da hun ikke kunne modsætte sig på grund af fuldskab.

Fætteren blev dog frikendt, da det ikke kunne bevises, at der var tale om overgreb.

Kæresten forklarede dengang i retten, at hun troede, at hun havde sex med sin egen kæreste.

Nu erklærer den tiltalte, at han er parat til at tage sin straf for bomberne.

- Det var ikke meningen, at nogen skulle komme til skade. Jeg havde ikke regnet med, at den var så voldsom. Jeg er jo bare en idiot. Der er ingen undskyldning for det, så I skal bare give mig regningen, sagde KJ.

Sagen fortsætter i morgen med vidneafhøringer af den 33-årige fætter og en kusine til den tiltalte. Deres vidneforklaringerne kan få betydning for straffens længde, da den tiltalte tidligere har truet fætteren.

Der ventes at falde dom i slutningen af marts.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere