Seks mænd anholdt for massevoldtægt i badeby

De formodede gerningsmænd bag voldtægt på seks spanske kvinder i badebyen Acapulco i Mexico er anholdt

Mændene er anklaget for at trænge ind i strand-bungalowen, hvor 14 turister opholdt sig.
Mændene er anklaget for at trænge ind i strand-bungalowen, hvor 14 turister opholdt sig.

Seks mænd er anholdt i en bizar sag, hvor en gruppe spanske turister i sidste uge blev voldtaget i en strand-bungalow i badebyen Acapulco.

- Vi har nu anholdt seks personer, som har tilstået alt - herunder en 16-årig, siger anklageren Jesus Murillo Karam på et pressemøde.

Læs også:

Se også: Seks spanske turister voldtaget i Acapulco

Mændene er anklaget for at trænge ind i strand-bungalowen, hvor 14 turister opholdt sig.

Her voldtog de hætteklædte mænd seks kvindelige turister fra Spanien, som blev bundet med deres egne bikinistropper.

Overfaldsmændene brugte telefonkabler til at fastbinde syv spanske mænd og en mexicansk kvinde, som også befandt sig i det lejede feriehus i nærheden af stranden Barra Vieja, der ligger på Stillehavskysten i det sydlige Mexico.

Havnebyen var i mange år et eksotisk tilflugtssted for den amerikanske elite, som nød palmerne og sandstrandene i den sydligt beliggende feriedestination.

Præsident John F. Kennedy tog sin hustru, Jacqueline, med dertil i 1953 på deres bryllupsrejse, og få år senere udødeliggjorde Frank Sinatra havnebyen med albummet "Come Fly With Me", skriver CNN.

Men det gamle glansbillede står i stor kontrast til nutidens Acapulco, som er hårdt ramt af de brutale narkokrige i Mexico, og badedestinationen er nu en af de voldeligste byer i hele landet.

Det siger ikke så lidt i netop Mexico, som i de seneste år er blevet ramt af en chokerende flodbølge af narkovold, der har fået drabstallene i USA's sydlige nabo til at eksplodere. 70.000 meldes myrdet siden december 2006.

Der kommer dog stadig mange turister til Acapulco, og netop i denne weekend er byen fyldt med tilrejsende gæster.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere