Dansk kvinde mishandlet i Indien

50-årig københavner udsat for brutalt overfald af tre mænd. Kvinden blev blandt andet tæsket med en hammer i sin mands have i Punjab, skriver indiske medier

En dansk kvinde er blevet mishandlet af tre mænd i sin mands have i Indien. (Fotocollage: Ekstra Bladet)
En dansk kvinde er blevet mishandlet af tre mænd i sin mands have i Indien. (Fotocollage: Ekstra Bladet)

Tre indiske mænd er blevet anholdt for et formodet overfald på en 50-årig dansk kvinde, skriver adskillige indiske medier.

Overfaldet skete i hendes mands have i landsbyen Mehrampur i Punjab-provinsen. Den 50-årige kvinde måtte efter overfaldet indlægges på et privathospital.

Ifølge flere indiske medier fik hun voldsomme bank, og blev blandt andet slået fire gange med en hammer.

Hun har været i stand til at tale med indisk politi, og ifølge hende, gik mændene først til angreb på hendes mand, Balkar Singh, men da hun forsøgte at lægge sig imellem, lod de deres vrede gå ud over hende.

Overfaldsmændene er naboer til det dansk-indiske ægtepar, og sammenstødet skyldes angiveligt længere tids fejde over en mur, der skiller de to grunde.

Læs også:

Se også: Nyt groft voldtægtsforsøg chokerer Indien

Danskeren var netop ankommet til Indien fra sin normale bopæl i København.

Hun er ifølge avisen Hindustan Times vred på det lokale politi, fordi overfaldsmændene er blevet sigtet efter så milde paragraffer, at de kan løslades mod kaution. De skal angiveligt have truet hende og hendes mand med yderligere konsekvenser, hvis politiet blev blandet ind i sagen.

Det har ikke været muligt for ekstrabladet.dk at få fat på kvinden eller hendes pårørende for at få yderligere information om hendes tilstand. Udenrigsministeriets borgerservice kender ikke noget til overfaldet, oplyser det til ekstrabladet.dk.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere