Cruise-skib flyder med lort

Det strandede cruise-skib Carnival triumph's kloakker flyder nu over

Søndagens brand i maskinrummet på luksus cruise-skibet 'Carnival Triumpf', har ikke kun sat skibets motor og el-forsyning ud af spil.

Strandede feriegæster melder nu om overfyldte toiletter og værelser, der sejler i tis og kloakvand. I følge sms'er sendt fra skibet, skulle kun fem af skibets toiletter virke til de over 4000 passagerer, der er ombord. Besætningen beder nu folk om at tisse i brusebadet eller ordne tingene i plastikposer.

De forfærdelige forhold frustrerer skibets passagerer, som først kan forvente at forlade det flydende helvede engang torsdag.

Læs også:

'Carnival Triumph' driver rundt i Den Mexikanske Golf (Foto: AP) 112 - 12. feb. 2013 - kl. 13:39 Cruise-skib med 4200 driver rundt på havet

Uden el-forsyning virker skibets aircondition heller ikke, så besætning og passagerer sover i telte på skibets dæk og har i de sidste dage kun fået serveret løg eller argurk-madder. Folk står i kø i flere timer for at få en portion mad, og det skulle efter sigende skabe en hidsig stemning på skibet, hvor folk skændes om maden.

Skibet, som i sidste uge forlod Galveston i Texas, flyder på tredje døgn rundt i den mexicanske golf. To slæbebåde fører det langsomt mod Mobile i Alabama, USA, hvor det efter fire dage uden strøm forventes at være i havn torsdag.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere