25-årig lastbilchauffør kører ung kvinde ihjel

Det var en 25-årig mand, der kørte den lastbil, som i morges dræbte en 23-årig kvinde i en højresvingsulykke på Nørrebro

En 23-årig kvinde på cykel er omkommet i en højresvingsulykke med en lastbil på Nørrebro i København kort efter klokken otte onsdag morgen. Det oplyser Københavns Politi.

Ifølge vidneforklaringer tyder det på, at både cyklisten og lastbilen begge kørte ad Thorsgade, da lastbilen drejede til højre ad Odinsgade og ramte kvinden.

Politiet fik anmeldelsen om ulykken på Nørrebro klokken 8.07.

- Der er en læge relativt hurtigt ude på stedet, og klokken 8.17, ti minutter efter vi har fået opkaldet, erklærer lægen kvinden død, siger pressemedarbejder Lars-Christian Borg fra Københavns Politi.

Læs også:

Se også: 23-årig kvinde på cykel død i højresvingsulykke

Føreren af lastbilen er en 25-årig dansk mand, som nu sidder til afhøring hos Københavns politi. Rutinemæssige undersøgelser viser, at føreren hverken var påvirket af alkohol eller narko under kørslen.

- Vi formoder, at chaufføren har overset hende fuldstændig. Det er meget, meget tragisk, siger Lars-Christian Borg.

Politiet er stadig på stedet og taler med vidner, som så hændelsen. En bilinspektør har undersøgt lastbilen, som ikke ser ud til at mangle noget af det lovpligtige udstyr, men en endelig rapport er på vej.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere