Chokerede gymnasieelever ladt i stikken efter knivstik i Prag

Omkring klokken 4 i nat blev en dansk skoleelev stukket flere gange på et hotel i Prag. De øvrige elever er nu efterladt i den tjekkiske hovedstad uden informationer fra deres rejseselskab, Rejsermægleren

Flere danske elever, der er indkvarteret på Hotel Slavia i Prag, blev i morges omkring klokken 7 hevet ud af deres senge og sendt ned i receptionen. I mens gennemsøgte politiet angiveligt hotellet i jagten på den person, der i morges stak en dansk elev ned.

Læs også:

Se også: Elev: Politiet leder efter gerningsmand på danskerhotel

- Vi bliver vækket i morges ved 7-tiden af nogle politibetjente, som skulle ransage hotellet. Vi blev sendt ned i en restaurant i lobbyen, hvor vi sad og frøs i en time. Vi fik ingen jakker, dyner eller noget med os, fortæller Beni Srbunovic, elev på Næstved Gymnasium til ekstrabladet.dk.

Men de mange resterende elever, der burde have været påvej hjemad med busser mod Danmark, har ikke modtaget nogen informationer fra deres rejseudbyder, Rejsemægleren.

Læs også:

Se også: Endnu en dansk elev stukket ned i Prag

- Der er ikke nogen guider fra rejseselskabet, og vi får ikke noget information fra politiet. Busserne skulle have været her kl 9.30, men de er endnu ikke kommet, og vi har ikke hørt noget fra rejseselskabet. Vi er efterladt helt for os selv, tilføjer Beni Srbunovic.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere