Politimorder omringet i hytte: Flere hundrede skud affyret

En betjent dræbt i skudveksling med den efterlyste Christopher Dorner, som har barrikaderet sig i hytte

Flere hundrede skud blev affyret i løbet af en halv time, da den efterlyste eksbetjent Christopher Dorner, 33, blev spottet af politiet ved skisportsstedet Big Bear i Californien, oplyser lokale myndigheder.

To betjente fra sherifkontoret i San Bernadino County blev såret i ildkampen, der fandt sted tirsdag eftermiddag lokal tid. De blev bragt til hospitalet med ambulance, hvor den ene betjent senere døde af sine sår.

Christopher Dorner, der i forvejen mistænkes for tre drab, har ifølge Los Angeles Times de seneste dage holdt sig skjult i en bjerghytte, hvor han havde taget to beboere som gidsler.

Gidslerne slap fri, da Dorner tirsdag morgen forlod hytten. Han blev kort efter spottet af politiet, da han forsøgte at forlade området i en stjålet, hvid pickuptruck.

Dorner forulykkede under en biljagt og endte i ildkamp med flere betjente. Lyd af skud og råb er blevet vist i en direkte tv-udsendelse fra skisportsområdet.

Den desperate eksbetjent søgte under ildkampen skjul i en hytte, hvor han lige nu har barrikaderet sig. Det vides ikke, om han selv er såret, oplyser amerikanske medier.

Christopher Dorner er en tidligere betjent og skarpskytte i militæret. Han beskrives som ekstremt farlig og bevæbnet med flere skydevåben.

Han efterlyses for drab på tre personer med tilknytning til politiet i Los Angeles. Dorner har offentliggjort et manifest på internettet, hvor han erklærer krig mod politiet som hævn for en fyreseddel i 2008.

Politiet har en indsatsstyrke på omkring 40 betjente i Big Bear, hvor Dorners bil blev fundet udbrændt i sidste uge.

Tv-stationer har vist billeder af flere patruljevogne, der holder på en bjergvej. Samtidig er massiv forstærkning på vej fra Los Angeles, der ligger to timers kørsel fra stedet. Alle veje er afspærret i Big Bear-området.

Borgmester i Big Bear, Jay Obernolte, håber, at det nu kun er et spørgsmål om tid, før Dorner bliver pågrebet.

- Jeg tror, det er det gennembrud i sagen, vi har ventet på. At han ikke længere gemmer sig, men er blevet presset ud i det fri. Efter min mening er det kun et spørgsmål om tid, siger Obernolte til tv-stationen CNN.

1 af 4 
2 af 4 
3 af 4 
4 af 4 
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere