Huggede hoved og hænder af to mænd

28-årig mand anholdt for makabert dobbeltmord i USA

Politiet i New Jersey har sigtet Yusuf Ibrahim, 28, for det grusomme dobbeltdrab. (Foto: New Jersey State Police)
Politiet i New Jersey har sigtet Yusuf Ibrahim, 28, for det grusomme dobbeltdrab. (Foto: New Jersey State Police)

Politiet i den amerikanske delstat New Jersey har anholdt og sigtet Yusuf Ibrahim, 28, for mordet på to mænd, der blev fundet uden hoved og hænder. Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

De to ofre, der var 25 og 27 år, blev i weekenden fundet begravet bag et hus i en skov nær Buena Vista Township. Hoveder og hænder var gravet ned i nærheden.

Politiet kom på sporet af den makabre sag, da en nabo anmeldte ’mistænkelig aktivitet’ ved huset i Buena Vista.

Politihunde fandt senere ligene af de yngre mænd, der begge var dræbt med et skud i brystet. Ibrahim lemlæstede ifølge myndighederne de to lig for at sløre deres identitet.

- Vi formoder, at den sigtede var brutal og beregnende i den måde, som han udførte drabene på og forsøgte at forhindre en identifikation af ofrene ved at skære deres hoved og hænder af, siger statsadvokat Jeffrey S. Chiesa.

De to dræbte delte en lejlighed i Jersey City. Yusuf Ibrahim bor også i Jersey City, men derudover kender politiet ikke forbindelsen mellem ofrene og deres bøddel.

Yusuf Ibrahim blev arresteret, da han kørte i en hvid Mercedes, der tilhørte den ene af de to ofre.

- Jeg håber, at anholdelsen af denne mand kan lindre sorgen for de pårørende, siger politichefen Matthew Williams i pressemeddelelsen.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere