600 tips i sagen om hævngerrig politimorder

Rekorddusør: Nu brænder jorden under den efterlyste eksbetjent Christopher Dorner

Christopher Dorner, 33, er USAs mest jagtede mand i øjeblikket. (Foto: AP)
Christopher Dorner, 33, er USAs mest jagtede mand i øjeblikket. (Foto: AP)

En dusør på en million dollar - knap seks millioner kroner - har fået tipsene til at vælte ind i jagten på en tidligere politimand, der menes at stå bag tre drab i Los Angeles, USA.

Ifølge Los Angeles Times har myndighederne modtaget 600 tip om i sagen, siden rekorddusøren blev udlovet for oplysninger, der fører til pågribelse af 33-årige Christopher Dorner.

Politiet har de seneste dage gennemsøgt området omkring skisportsstedet Big Bear øst for Los Angeles, hvor Dorners udbrændte bil blev fundet i sidste uge.

Trods en intensiv eftersøgning med over 100 betjente i de sneklædte bjerge, er Dorner stadig på fri fod. Los Angeles-borgmester Antonio Villaraigosa håber, at dusøren kan sætte fart på opklaringen.

- Det er kun et spørgsmål om tid, før Christopher Dorner bliver pågrebet. Vi håber, at dusøren vil sørge for, at det sker hurtigt, lød det fra Antonio Villaraigosa på et pressemøde.

Læs: Charlie Sheen til Dorner: Ring til mig!

Christopher Dorner er mistænkt for at have dræbt tre personer og såret to andre i et hævntogt mod tidligere kolleger ved politiet i Los Angeles.

Samtidig har Dorner offentliggjort et manifest på internettet, hvor han anklager navngivne kolleger for at være skyld i hans fyring i 2008.

Dorner er tidligere skarpskytte i det amerikanske militær og beskrives som 'bevæbnet og ekstremt farlig'.

Læs: Skød avisbude i jagten på politimorder

Anklager Paul Zellerbach oplyser mandag, at Dorner er sigtet for mord på politimanden Michael Crain i Riverside. Dorner risikerer dødsstraf i sagen.

Både politiet i Californien, nabostaterne Arizona, Nevada og Utah samt Mexico er på udkig efter den efterlyste.

1 af 2 Politifolk har finkæmmet området omkring Big Bear i Californien for spor efter den efterlyste eksbetjent. (Foto: AP)
2 af 2 Christopher Dorner, 33, er USAs mest jagtede mand i øjeblikket. (Foto: AP)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere