Ekskæreste til sigtet for køleskabsdrab: Vi advarede Mette

Beskriver den drabssigtede som charmerende og meget pengefikseret

Mette Bønnelykke Herholdts (tv) 47-årige tidligere samlever (th.) er sigtet for drab på Mette. Fotos: Per Rasmussen og private
Mette Bønnelykke Herholdts (tv) 47-årige tidligere samlever (th.) er sigtet for drab på Mette. Fotos: Per Rasmussen og private

Den 47-årige mand, der er sigtet for at have dræbt Mette Bønnelykke Herholdt, er en charmerende mand, der er meget optaget af penge.

Det fortæller kvinden M, som han var kæreste med kort tid før, han mødte Mette.

Hun nåede at være kæreste med ham i tre måneder, men fortæller, at hun smed ham ud, da han, ifølge hende, stjal hendes søns mobiltelefon.

Læs også:

Se også: Køleskabslig: Svært at finde dødsårsagen

Hun ønsker ikke at stå frem med navn af hensyn til sin søn, der er meget påvirket af sagen. Men ekstrabladet.dk er bekendt med hendes identitet.

- Vi er sådan lidt rystede herhjemme. Min søn siger, 'mor, det kunne være dig', siger kvinden til ekstrabladet.dk.

Meget charmerende
Hun mødte ham på en datingside over nettet.

- Han var en utrolig charmerende mand. Han var god til at snakke for sig, fortæller hun og tilføjer, at hun godt nok blev advaret mod ham efterfølgende, blandt andet af nogle af den 47-åriges ekskærester.

- Jeg skulle nok have lyttet til dem, siger hun.

Læs også:

Se også: Køleskabs-lig: Sådan var Mettes liv

Den 47-årige nu drabssigtede, der er far til to voksne sønner, var dog aldrig voldelig mod M. Efter Mette Bønnelykke Herholdt blev kæreste med den 47-årige, kontaktede Mette den tidligere kæreste.

- Hun skrev og ringede til mig og spurgte, hvorfor jeg var gået fra ham. Jeg blev faktisk også afhørt af politiet i december måned. De ringede til mig, da Mette blev efterlyst, fortæller M, der advarede Mette mod kæresten.

- Jeg kan godt fortryde, at jeg ikke advarede Mette lidt mere. Men jeg fik selv masser af advarsler, både mails og på telefon, som jeg jo heller ikke troede på, siger hun og fortæller, at hun oplevede, at ekskæresten var meget optaget af materielle ting.

Læs også:

Se også: Kvindedrab: Køleskabet var lukket med reb

Selvom ekskæresten aldrig har været voldelig over for hende, så vil det ikke overraske M, hvis han har slået Mette ihjel. Specielt fordi han har erkendt, at han puttede hende ind i køleskabet.

- Det er ikke en normal mands værk. Uanset om hun er død af naturlige årssager, så propper man ikke en ind i et køleskab. Og hvorfor slæbe hende rundt i to år? Det gør man ikke, medmindre man har en skrue løs, siger hun og tænker på, at den drabssigtede opbevarede køleskabet på det nedlagte landsted, hvor han boede sammen med en ny familie med to børn.

- De kunne have åbnet det køleskab. Så ville de være skadet for livet, siger hun med henvisning til, at køleskabet med liget af Mette kun var lukket med et reb.

Den 47-årige drabssigtede nægter, at han har dræbt Mette, men hævder, at hun døde en naturlig død. Han erkender usømmelig omgang med lig ved at have puttet liget ind i køleskabet.

Ved du noget om knivstikkeriet? Har du billeder? Tip os på en mail eller SMS/MMS til 1224 (alm. takst)

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere