37-årig blir' frivilligt bag tremmer.

Sigtet for giftmord på sin mand, accepterer yderligere 14 dages varetægtsfængsling

Den 37-årige kvinde, som er sigtet for giftmord på sin mand, accepterer yderligere 14 dages frivillig varetægtsfængsling. (Foto: Privat)
Den 37-årige kvinde, som er sigtet for giftmord på sin mand, accepterer yderligere 14 dages frivillig varetægtsfængsling. (Foto: Privat)

Den 37-årige kvinde, som kort før jul blev sigtet og varetægtsfængslet for giftmord på sin mand, møder ikke op i retten i Hillerød i morgen, når fængslingsfristen udløber.

Allerede for en måned siden accepterede hun sammen med sin ny forsvarer, advokat Peter Blinkenberg fire ugers varetægtsfængsling uden at blive stillet for en dommer. Hendes advokat har nu meddelt anklagemyndigheden og retten i Hillerød, at hun accepterer yderligere 14 dages frivillig varetægtsfængsling frem til den 26. februar, mod at politiet fremskynder sagen.

Læs også:

Se også: Giftmord? Familier tavse efter drabssigtelse

Den 37-årige kvinde og mor til et lille barn er sigtet for at have ombragt sin mand med bl.a. gift- og bedøvelsesmidlet Ketamin, som hun har haft adgang til gennem sit arbejde.

Læs også:

Se også: Giftmord? Dødsannonce uden konens farvel

Kvindens mand, der er matematiker, døde den 12. december 2011 i parrets villa i Allerød.

Dødsfaldet blev i første omgang betragtet som selvmord, men mere end et år efter mandens død, blev hans 37-årige enke anholdt den 17. december sidste år i sit nye hjem i Sydsjælland, og dagen efter fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Hillerød, hvor hun blev varetægtsfængslet frem til den 15. januar.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra kvindens advokat, Peter Blinkenberg.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere